Mesto: Vršačka brda.

Konfiguracija: zidana zgrada, prizemlje sa trpezarijom i sobama.

Kapacitet: 30 kreveta. Osam soba sa po dva, jedna sa četiri kreveta, ispred doma je još pet bungalova sa po dva ležaja. Ipred doma je terasa – produžetak trpezarije – sa kafanskim stolovima i stolicama.

Komfor: struja, tehnička voda iz bazena, pitka voda sa izvora desetak minuta udaljenog od doma. WC, tuš (obično sa toplom vodom za one koji prvi stignu). Centralno grejanje u sobama, u trpezariji peć na čvrsto gorivo, bungalovi se ne greju. Dom je uvek snabdeven hranom i pićem, usluga je restoranskog tipa, gosti ne mogu sami da spremaju hranu u kuhinji.

Okolina: dom se nalazi u vikend naselju.

Dolazak: najpre asfaltnim putem iz Vršca ka manastiru Mesić. Posle 3km skrenuti levo i nastaviti asfaltom do Vršačke kule (3.5km, jak uspon). Odatle još 3km vrlo dobrim makadamskim putem.

Domom upravlja: privatnik (zakup). Inače je dom vlasništvo PSD „Vršačka kula“ iz Vršca (Trg Lenjina 1, p. fah 103).

Kontakt:
– PK „Vršačka kula“, 013 / 816-674, četvrtkom od 19:30h;
– Pavle Vlahović, kućni broj telefona: 013-811-990 
– Dragan (domar), 013/820-708

Organizovanje smeštaja: dom je otvoren vikendom. Organizovane grupe je potrebno najaviti.

Cena prenoćišta: 80din po osobi ako imate urednu planinarsku knnjižicu, 120din bez knjižice (2002. godina). Šator se na livadici ispred doma mogao podići besplatno. Ali 2000. godine su na tom mestu počeli radovi na uređenju sportskih terena, i trenutno ne postoji pogodno mesto za kampovanje u neposrednoj blizini doma. Cene pića i hrane su sasvim umerene, mada ne kao ranijih godina kada je bilo zaista džabe.