Konfiguracija: Dom je spratna zgrada građena šezdesetih godina i vlasništvo je PSD „Gučevo“ iz Loznice.

Kapacitet: Tri sobe sa po dva kreveta i jednu veću sa 12 ležaja. U dvorištu se nalazi još jedna zgrada, vlasništvo bivšeg SIZ-a u koju se u letnjim mesecima može smestiti još desetak ljudi.

Komfor: Poseduje struju, vodu, WC, dva tuš  kupatila, kuhinju sa priborom za pripremanje hrane, dnevni boravak. Grejanje je na drva.

Okolina: listopadna i četinarska šuma

Dolazak: Do Doma se najlakše dolazi od puta Loznica – Krupanj  (postoji autobuska linija nekoliko puta dnevno), do prevoja Stolice, zatim desno dosta lošim makadamskim putem oko 7,5 km. Moguć je prilaz i kolima ili manjim autobusom. Iz Beograda postoje dobre veze za Loznicu (skoro svakih pola sata), a ima i autobus koji kreće popodne i ide direktno preko Stolica do Krupnja. Moguć je i prilaz sa puta Loznica Zvornik i to preko Radaljske banje ili Borine.

Kontakt i organizovanje smeštaja: Dom je gotovo uvek otvoren vikendom. Informacije i najave  domar Maki 0643371434 ili preko sajta http://www.psdgucevo.org.rs/

Cena prenoćišta: 50din za planinare iz Loznice, 100din za druge planinare, 200din za ostale. Podizanje šatora sa korišćenjem kupatila: 50din. (2007.)

(Podatke poslao Goran Arsenović iz PSD „Gučevo“)