Mesto: vila „Angelina“ u sklopu kafane“Mali Odmor“ u Kušićima, na magistralnom putu Ivanjica-Sjenica.

Konfiguracija: nov zidani objekat sa prizemljem i spratom. Kategorija: 4 zvezdice.

Kapacitet: 14 novih soba sa jednim, dva ili tri kreveta.

Komfor: sobe su sa kupatilima i grejanjem. U objektu je i prostorija sa malom kuhinjom za čaj/kafu i televizorom.

Oklolina: divni pejzaži na padinama Golije, Mučnja, Čemernice i Javora. Biciklom se može na Goliju (pa vrlo lepim putem preko hotela „Golijska reka“ i ispod Jankovog kamena do puta Novi Pazar-Sjenica koji vodi obodom Peštera, zatim nazad preko Sjenice i putem Sjenica-Ivanjica), zatim se može preko Javora i Lepojevica do brane Uvac na Sjenickom jezeru (gde pored lepih predela može da se uživa i u posmatranju beloglavih supova), a tu su i brojni lokalni putevi i puteljci na Javoru.

Dolazak: Kušići su nešto više od 22km udaljeni od Ivanjice, odnosno oko 36km od Sjenice, idući magistralnim putem Ivanjica-Sjenica. Saobraćaj na ovom putu nije jak a uspon do Kušića je razvučen i stoga ne previše strm, a k tome vodi i kroz lepu okolinu, tako da su uslovi za pristup biciklom vrlo dobri.

Kontakt: Rajko Vidaković, 032/678-188, 032/678-055, 065/836-8888, rvidak@eunet.yu

Cene (2007):
– Za boravak od tri i više dana u sezoni (maj-septembar i decembar-januar) noćenje bez doručka košta 650din a pun pansion 1300 din po osobi. Pansion podrazumeva tri obroka u trpezariji restorana koji su tako kvalitetni da mogu da zadovolje i vrhunske sportske potrebe.
– U vansezoni je cena noćenja ista a cena pansiona je 1200din.
– Za boravak kraći od tri dana cene su veće 20%.

(Podaci preuzeti sa sajta Ciklonaut. Podatke poslao Miodrag Mladenović, koji još kaže: „Dajem iskrene preporuke za domaćina, ljubaznost je na zavidnom nivou.“)