Mesto: selo Ćuštica nadomak Babinog zuba na Staroj planini.

Kapacitet i komfor: osnovna škola adaptirana tako da postoje dve veće prostorije (bivše učionice) sa po 26 kreveta (kreveti na sprat) kao i dve manje prostorije, jedna sa 2 i druga sa 4 kreveta. Svi  kreveti i posteljina su novi. U okviru objekta su posebno odvojene prostorije umivaonika, wc i tuševi sa toplom i hladnom vodom kao i ostave za kabaste stvari (cipele za planinarenje i skijanje, velike rančeve , skije i sl). Tu je i velika društvena sala sa kuhinjom i invetarom gde je moguće pripremati obroke posredstvom domara ili lično od strane grupe. Postavljene su nove peći za zagrevanje prostorija na čvrsto gorivo.

Okolina: U okviru objekta postoji lepo uređeno manje sportsko igralište sa ograđenim zelenim površinama (novo zasađena trava) i ogradom na kojem su postavljeni koševi i okviri golova za mali fudbal. Preko puta ovog objekta je prodavnica za kupovinu najosnovnijih životnih namirnica. Do Babinog Zuba asfaltnim putem ima 30 km, a šumskim putem preko Jabučkog ravništa 11 km.

Dolazak: Do sela Ćuštica može se doći magistralnim putem od Knjaževca ili Pirota preko Kalne i sela Barta Berilovac. U selu Barta Berilovac odvaja se desno asfaltni put (nešto lošiji) do sela Ćuštica u dužini oko 7 km. Na kraju tog sela (dalje asfalta i nema) je bivša osnovna škola odnosno opisani objekat.

Kontakt i organizacija smeštaja: Vlasnici objekta su otac i sin Milinko Arsenov 064/66-29-327 i Novica Arsenov 062/281-394 koji žive u Bečeju. Domar i osoba za brigu oko doma je G-đa Slovenka 019/760480, selo Ćuštica sa kućom 50 m od objekta.

Cena: Utvrđuje se dogovorom sa vlasnicima objekta, zavisno od veličine grupe i vremena za koje se traži.