TRUVATIV,AMOEBA,KALLOY,TRANZ-X i koliki nagib lule uzeti ili kko odrediti koja mi lula treba

Moderator: Moderatori
Ima i lula sa promenljivim nagibom, koji moze da se podesi po potrebi. Videh pre par dana u Capriolu u Gen. Zdanova jednu takvu, ali niti znam koja je, niti koliko kosta...zoro wrote:Koju lulu volana uzeti...!_
TRUVATIV,AMOEBA,KALLOY,TRANZ-X i koliki nagib lule uzeti ili kko odrediti koja mi lula treba![]()
To je takozvana A HEAD lula. U vecjini sluchajeva taj gornji nastavak je sama viljushka jer je tako predvidjeno montiranje. Postoji nastavak koji se stavlja u vecj isechenu vilu (predvidjenu za stari - tvoj model lule), i na njega se montira lula. Taj nastavak je najcheshcje chelichan a koliko koshta nemam pojma. Lulama su razlichite cene od 5e (mozhe i manje) pa navishe, zavisi od kog su materijala i koji proizvodjach.jaksa wrote:...kakve su lule koje imaju taj deo koji drzi volan koji se moze razdvojiti od dela koji ide u viljusku. Na izgled rekao bih da je to mnogo prakticnije resenje (volan se mnogo lakse skida u slucaju potrebe - 4 vijka na luli)
i kakav je taj vertikalni deo za njih?...