Nesha wrote: Da li se zna kad bi pošli i kada bi se vratili? Da li će mi biti potreban i slobodan ponedeljak?
Da: Treba krenuti u Petak najkasnije u 12h iz Beograda, kako bi stigli na konaciste do nekog razumnog vremena uvece.
Posto se voznja u nedelju zavrsava u 13-14h, imamo dovoljno vremena da se negde do ponoci vratimo kucama.
Dakle u principu slobodan ponedeljak ti nije potreban.
Ako vam odgovara da idemo mojim kolima računam da bi nas benzin/plin za 1400 Km izašao oko 6000 din (pretpostavljam da je cena u Hrvatskoj i Italiji slična našoj).
Svakako odgovara, mislim prvenstveno zbog nize cene goriva, a i samog veceg automobila.
Naravno nikakav problem nije da se ide i mojim, samo je malo skuplje(zbog bezolovnog benzina), i tesnje
Sto se cene plina tice, u Hrvatskoj kosta 4,45 Kuna sto dodje 0,61 euro, dakle nesto skuplje nego kod nas.
U Sloveniji oko 0,67 euro, u Italiji verovatno slicno, te bi svakako valjalo napustiti rs sa punim rezervoarom
Računajte da će nam trebati i malo vremena da spakujemo vaše recumbente. Kad smo već kod toga: planira li neko da ponese trike? Ja nemam poprečne šipke na pak tregeru na kolima (samo one uzdužne tzv. sanke), niti sam ikada pakovao trike.
Racunamo
Dobrivoj nosi svoj trajk.
E sad, nisi rekao koji tacno Opel karavan imas ?
Ako nas je samo trojica, a zadnja sedista mogu odvojeno da se obaraju, moguce je da trajk stane i unutra (treba probati)
cisto da se ne zezamo sa vezivanjem za krov, a i voznja ce biti tisa, i potrosnja manja.
Ja sam skoro ceo taj trajk strpao u Ladu 111 karavan, odnosno da smo skinuli zadnji tocak taman bi stao ceo i vrata se zatvorila.
Ako ne, dovoljne su uzduzne sipke na krovu i trake za zatezanje. Moze cak i bez uzduznih sipki, provereno trajk ostaje na krovu

Dakle sto se pakovanja tice tu nema problema.
lezeci bicikl bez problema staje na taj klasican nosac za gepek.
Cujemo se, pozdrav