Ja sam Petar, imam 25 godina, živim u Novom Sadu. Vozim bajs od malena, od prošle godine sam počeo aktivno da se interesujem za istraživanje okoline Novog Sada i Fruške Gore na bajsu. Uglavnom sam to radio sam, pa je postalo dosadno, a ponekad nije ni pametno lutati puteljcima i nepoznatim terenima bez društva. Guglao sam i došao do freebiking-a, čini mi se savršenog mesta gde bih mogao naći ljude slične sebi koji vole avanture na bajsu, terensku vožnju i uživanje u prirodi. Tako da ako neko iz Novog Sada ili okoline voli da istražuje prirodu na bajsu neka mi se javi i možemo organizovati izlet gde god da se dogovorimo.
Trenutno vozim Polar Matrix koji, kada pogledam šta sve ljudi ovde voze, izgleda smešno, ali sa njim sam prošle sezone prešao 1800km, što po asfaltu što po zemlji, šljuku, travi i ne znam ni ja čemu još. Tada sam bez problema prelazio po 40-50km dnevno. Za sada se trudim da povratim prošle godine stečenu kondiciju, koju sam izgubio tokom zimskih meseci, i spreman krenem u nove pohode...
Još jednom pozdrav svima i nadam se nekoj akciji uskoro.