Fenomenalna MASOVNA vožnjica po Kučaju 10. aprila 2010.
Moderator: Moderatori
Re: Fenomenalna MASOVNA vožnjica po Kučaju 10. aprila 2010.
Auuuuu, svaka čast!!!!
super tura i dva dana provedena sa super ekipom ... pozdrav do sledece ture
Društvo, bilo je fenomenalno u subotu, još sam pod utiskom. Nisam se pokajao što sam prvi put došao i gledaću da dolazim i dalje. Svaka čast svim ljudima i najmlađim i onim starijim (bez uvrede, jer ko je ovo provozao ne može se tako nazvati), i onim sa ovakvom i onakvom opremom, jer su svi pokazali veliku volju, duh i ljubav prema prirodi i zdravom životu. Takođe je bilo zanimljivo jer nas je bilo jako puno, a to nije smetalo. Priroda je bila fantastična, pogotovu one guste šume, Prskalo, ponor Nekudova, potoci, blatnjavo penjanje, bare, sneg, vetar, prvi uspon sa kišicom...
Sale bluealek, svaka čast na organizaciji, osmišljenoj turi...
Vidimo se na sledećoj turi nadam se.
Pozdrav. Đole
Sale bluealek, svaka čast na organizaciji, osmišljenoj turi...
Vidimo se na sledećoj turi nadam se.
Pozdrav. Đole
Evo malo snežnog doživljaja do sutra kada će biti i slike. Uživajte
http://www.youtube.com/watch?v=UjgTBl8rgC4
http://www.youtube.com/watch?v=UjgTBl8rgC4
Šta da kažem sem HVALA VAM SVIMA na prisustvu i opuštenom druženju - kada vidim ovakve komentare, shvatim da ima smisla tolikim ljudima otkrivati ove lepote uživo. Požurio sam koliko god sam mogao i foto album i propratni tekst nalaze se ovde:
http://www.freebiking.org/galerije/main ... temId=9900
Za sve one koji su tražili, tu je i grupna fotografija, koja je jedina postavljena u punoj rezoluciji, kako biste jasno razaznali lice svakog od 64 učesnika. Da, dobro ste pročitali, 64 učesnika - nije lako prebrojati tolike ljude na jednom mestu, ali slika valjda ne laže
http://www.freebiking.org/galerije/main ... temId=9900
Za sve one koji su tražili, tu je i grupna fotografija, koja je jedina postavljena u punoj rezoluciji, kako biste jasno razaznali lice svakog od 64 učesnika. Da, dobro ste pročitali, 64 učesnika - nije lako prebrojati tolike ljude na jednom mestu, ali slika valjda ne laže
- Muma Paduri
- Freetreker
Šta, niste sreli Muma Paduri???alazovic wrote:Nije valjda da počinjem ovu temu tek sutra ujutro
62 drugara, kiša, blato, sneg, planinske nemani, sunce, sremuš, tenkovi, vodopadi, vrtače, ponori, uzbrdo, nizbrdo, asfalt, makadam...
Malo li je za jedan dan
Ništa, onda... morate ponovo ;-P
-
Bilo je zaista nezaboravno,još samo kada bi smo mogli da ovakve susrete priuštimo sebi redovnije...
Proleće sporo doleće na Kučaj
Mašina od 128 točkova pogonjena sa 64 ekološka motora prešla je oko 3700km putevima Kučaja i ispela 1100m uspona sve za jedan dan. To su cifre koje govore da je freebiking uzeo maha u Srbiji, da su se ljudi iz 8 gradova okupili u "srpskom Sibiru" kako bi uživali u prirodi i osetili buđenje proleća, koje ovde malo kasni.
Mogu vam ja pričati o lepotama Velike Brezovice, snegu Tilve Palčine, bajkovitom Valkaluciju, magičnom vodopadu Prskalo, ponoru reke Nekudovo, možete pogledati slike, ali najbolje bi bilo da skinete trek sa sajta Staze i Bogaze i krenete tim dobro utabanim putem i sve osetite na svojoj koži...
http://tripbike.fotopic.net/c1836917.html
Mašina od 128 točkova pogonjena sa 64 ekološka motora prešla je oko 3700km putevima Kučaja i ispela 1100m uspona sve za jedan dan. To su cifre koje govore da je freebiking uzeo maha u Srbiji, da su se ljudi iz 8 gradova okupili u "srpskom Sibiru" kako bi uživali u prirodi i osetili buđenje proleća, koje ovde malo kasni.
Mogu vam ja pričati o lepotama Velike Brezovice, snegu Tilve Palčine, bajkovitom Valkaluciju, magičnom vodopadu Prskalo, ponoru reke Nekudovo, možete pogledati slike, ali najbolje bi bilo da skinete trek sa sajta Staze i Bogaze i krenete tim dobro utabanim putem i sve osetite na svojoj koži...
http://tripbike.fotopic.net/c1836917.html
Ovo si odlično rekao, i biće tako za mene ali na leto, sigurno. Samo da se slože kockice sa mojim duštvom i idemo da se pogubimo tamo!!barda wrote:ali najbolje bi bilo da skinete trek sa sajta Staze i Bogaze i krenete tim dobro utabanim putem i sve osetite na svojoj koži...
Grujo, najavi ranije, mogu vam ja biti navigatorGruja wrote: Ovo si odlično rekao, i biće tako za mene ali na leto, sigurno. Samo da se slože kockice sa mojim duštvom i idemo da se pogubimo tamo!!
Rado bih okrenuo još jedan krug
Sale, svaka cast. fantastican dozivljaj. nikada se nisam vozio sa toliko biciklista a priroda predivna. bas se radujem nekoj novoj voznji.
pozdrav.
PS nasao sam kljuceve na pasuljanskim livadama: tri kljuca i privezak sa imenom jednog poznatog grada (pogodi kog ). kom' treba nek mi se javi na mail. mogu ih poslati nekom brzom postom.
pozdrav.
PS nasao sam kljuceve na pasuljanskim livadama: tri kljuca i privezak sa imenom jednog poznatog grada (pogodi kog ). kom' treba nek mi se javi na mail. mogu ih poslati nekom brzom postom.
-
- Freebiker
Ja ne stizem da okacim moje slike, nadam se da cu uspeti sutra, zato molim za jos malo strpljenja one koji me na FB napadaju od subote uvece
To će biti najverovatnije u sred leta, kada smo na odmoru ja i moja draga. Inače, za navigaciju nije problem, to mi ide od ruke, a i nabavio sam konačnobarda wrote:Grujo, najavi ranije, mogu vam ja biti navigator
Rado bih okrenuo još jedan krug
gps, tako da se sa zadovoljstvom gubim ovamo-onamo!
Društvo je svakako dobrodošlo, obavezno javljam kad idem!