Požarevac - Barselona - Požarevac
Moderator: Moderatori
Požarevac - Barselona - Požarevac
Ono što sajm pričao na skupovima polako počinje i da se realizuje a to je put za Barselonu bajkom,do Barse azurnom obalom a povratak preko Alpa - Francuske,Švajcarske ..... evo i okvirne mape puta
http://www.klubputnika.com/photo/pozare ... ntext=user
.pozdrav
http://www.klubputnika.com/photo/pozare ... ntext=user
.pozdrav
Re: Požarevac - Barselona - Požarevac
Hoćeš i ti Rajko da kreneš, kao Furtula, na neki praznik? (http://forum.freebiking.org/viewtopic.p ... 9&start=15)
Npr. 1 maj
U svakom slučaju i tebe ćemo da ispratimo, samo daj neki detaljniji trek kroz Srbiju da se raspodelimo.
Valjda ne ideš autoputem?
P.S. I molio bih organizatore i odgovorne oko nabavke opreme da završe posao do polaska Rajka na put
Npr. 1 maj

U svakom slučaju i tebe ćemo da ispratimo, samo daj neki detaljniji trek kroz Srbiju da se raspodelimo.
Valjda ne ideš autoputem?

P.S. I molio bih organizatore i odgovorne oko nabavke opreme da završe posao do polaska Rajka na put

Uh..., nagazi malo tamo i Andoru cisto da ubacis Pirineje, da ne dobijes kopnenu vrstu morske bolesti od tolike obale, a i da se ne vracas istim putem od Barc. 
Nema sta doslo vreme da i stranci malo nas gledaju sa bisagama po njihovim gradovima, i da okrecemo pedale i van ovih ~500x300km...

Nema sta doslo vreme da i stranci malo nas gledaju sa bisagama po njihovim gradovima, i da okrecemo pedale i van ovih ~500x300km...
Eh Rajko Rajko...
sta reci 

Idem samo pravo
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
sve sto prodje pored mene
za to mi nije zao !
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
Ode Rajko na put oko sveta, samo on toga još nije svestan!! 

Hvala na lepim željama ja nemam tačan dan polaska ali krećem krajem aprila ili početom maja, kad vreme dozvoli spavanje u vreći i kad me mrzi da razapinjem šator (ispod drveta),inače Barda prevac je Beograd - Obrenovac- Šabac i ..... razmišljao sam i o Andori ali sa 0 mnv na 2500nmv mislim da je nepotrebno ali nikad se nezna.pozdrav
Rajko, moraš da javiš tačno vreme prolaska kroz Beograd spreman sam da sponzorišem ovo tvoje putovanje jednom flašicom vatrene vode, istom onakvom kakvu si probao kad smo brali sremuš.
Red bull daje krila, a rakija pogon na sva četiri!

Red bull daje krila, a rakija pogon na sva četiri!

Last edited by ARGUS on 17 Apr 2010, 22:23, edited 1 time in total.
Audaces fortuna iuvat!
-
- Freebiker
Svakako da moramo naseg dragog Rajka da ispratimo onako kako pravom Freebajkeru dolikuje 
Trebalo bi zvati i neke medije, verujem da bi bilo zainteresovanih
A ako ide ka Obrenovcu, mozemo ga otpratiti do negde... Makar do Ostruznickog mosta, pa se onda mi mozemo savskom dolmom vratiti za BG...

Trebalo bi zvati i neke medije, verujem da bi bilo zainteresovanih

A ako ide ka Obrenovcu, mozemo ga otpratiti do negde... Makar do Ostruznickog mosta, pa se onda mi mozemo savskom dolmom vratiti za BG...
Sjajno Rajko, svaka chast!
Zelim ti ugodnu voznju uz rivijeru (i mrzim te pomalo
)
Javi kad budesh prolazio kroz BG, pa da te ispratimo.
Zelim ti ugodnu voznju uz rivijeru (i mrzim te pomalo

Javi kad budesh prolazio kroz BG, pa da te ispratimo.
Hvala svima na lepim zeljama,a sto se tice kretanja posle prvog maja kad najave lepo vreme da prosviram Bosnu,Hrvatsku i Sloveniju znaci treba mi 5-6 dana i ja u Trstu na moru a posle ide jos jedan udar do Djenove a tada uzivanje Azurnom obalom do Barse.....pozdrav
E Rajko, što nisam u penziji, sad bih ti se pridružio
. Uživaj za sve nas i oštri se za Solunsku Glavu u julu
. Ja ako dotle još malo ne popravim kondiciju, možda povedem nekog šofera, pa o'zgo opalim samo spust na bajsu, bez uspona 

Sale jos imas sanse do Djurdjevdana da se pridruzis a ako ne ne brini jer nosim majicu freebiking-a da se fotkam u Barsi
a i usput Monako ......

Pocinje odbrojavanje za put za Brasu
jer 05.05. krecem ka njoj,Bajk shop Pozarevac i Toni su odradili servis na bajku
i sad sam miran , jos par sitnica i stize fotka u dresu FREEBIKING-a iz Barselone
a i SRBIJE
da se zna ko smo.pozdrav

e da nemam obaveza oko faksa sad bi pošao x-( aaaa
Nadam se da ću se pridružiti onoj priči za Grčku što ste spominjali na Kučaju, ako bude početkom jula ! Čućemo se još naravno biće i podrške iz BG-a
Nadam se da ću se pridružiti onoj priči za Grčku što ste spominjali na Kučaju, ako bude početkom jula ! Čućemo se još naravno biće i podrške iz BG-a

Idem samo pravo
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo