Shimano, dual SIS index sa kurblama i pedalama, 42x32x22, kinex patrona, made in Slovakia za taj pogon i prednji menjac shimano altus. Razlog prodaje, prelazak na veci i skuplji pogon.
Ova oprema je u vrlo dobrom stanju, oko 400km presla. 20e sve djuture
Blaza 0637024038
Pogon, patrona i prednji menjac (prodaja)
Moderator: Moderatori
Re: Pogon, patrona i prednji menjac (prodaja)
Mom prijatelju treba ovakav pogon, ali ne znam da li ima novca trenutno... porazgovaraću sa njim.
A ako ti nije teško daj neku fotografiju pogona, dobru naravno.
A ako ti nije teško daj neku fotografiju pogona, dobru naravno.

Eto i slike,
pozz
pozz
- Attachments
-
- spreda.JPG
- (89.5 KiB) Downloaded 224 times
-
- otpozadi.JPG
- (103.89 KiB) Downloaded 224 times
-
- menjac.JPG
- (88.94 KiB) Downloaded 224 times
Ovo izgleda fino očuvano, ali to nije 22/32/42 pogon, a treba nam da najmanji lančanik bude 22 obavezno, druga dva kako god.
Ipak, hvala na fotografijama.
Pozdrav!
Ipak, hvala na fotografijama.
Pozdrav!
Da vidim, ima 2 više, kako god od viška glava ne boli
pozz

pozz
Da, glava ne boli, ali noge mogu da zabole. 
Pogon tražim za druga koji nije ozbiljan biciklista (mada ispade mnogo ozbiljniji od nekih mojih drugova biciklista) ali voli da vozi samnom i skoro da ne pita gde i kako.
On ima neki krš New Line ali tera ga samo tako, ipak uzbrdice mu padaju teško, posebno duže i po terenu. I zato tražimo isključivo sa 22 zuba. Ipak, hvala na ponudi i fotografijama.

Pogon tražim za druga koji nije ozbiljan biciklista (mada ispade mnogo ozbiljniji od nekih mojih drugova biciklista) ali voli da vozi samnom i skoro da ne pita gde i kako.
On ima neki krš New Line ali tera ga samo tako, ipak uzbrdice mu padaju teško, posebno duže i po terenu. I zato tražimo isključivo sa 22 zuba. Ipak, hvala na ponudi i fotografijama.