Ne znam kako drugi stoje s vremenom, ali ja ću svakako Goci praviti društvo u vođenju Malinika 19. i 20. juna. 3. jula je kanjon Crne reke na Divčibarama, a 4. jula ono najavljeno sledeće dešavanje Jeep Club-a (ako se ne pomeri).
Zapravo, termini su mi krcati praktično sve negde do kraja leta. Evo ga neki moj lični raspored, koji bi možda mogao da posluži i kao podsetnik onima koji bi mi se možda pridružili u nekom od tih dešavanja (u većini nema prostora za neke velike organizacije i masovono učešće):
19-20. juni - Malinik
26. i 27. juni - kanjon Brnjice (ovde bih mogao da izostanem na nekom od ova dva izvođenja pa da obrnemo neki jednodnevni bajkerski krug)
3. juli - Crna reka
4. juli - Jeep Club Beljanica
8-11. juli - Solunska glava, Jakupica (ako budemo imali dovoljno dobre vremenske uslove, jer se biciklom na 2540 m ne kreće ako je iole lošije od savršenog)
15-20. juli - domaćin Hendriku de Backeru, predsedniku belgijskog Jeep Cluba u obilasku područja Tare, Zlatibora, Peštera i Golije gde bi iduće godine trebalo da se održi velika džipijada njihovog Jeep Cluba.
22-30. juli - odlazak u Rumuniju da prođem Jeep-om ceo masiv Karpata, od Slovačke do Đerdapa, za potrebe Auto Bilda a u organizaciji
www.offroad-adventure.ch
31. juli - 2. avgust - Lazarev kanjon (vrlo je moguće da će pešaci koji idu kroz kanjon imati podršku nekoliko terenskih vozila, odnosno da će ovde paralelno biti upriličena i Jeep Club akcija)
3-10. avgust - Goca i ja ćemo konačno malo da se opustimo sa šatorom u gepeku, njuškajući za svoj groš po prostorima Suve i Stare planine, Jerme i krajnjeg jugoistoka Srbije (naravno, ko želi da nam se priključi je dobrodošao, ali bi bilo neophodno da ima obezbeđeno 4x4 vozilo).
14. avgust - Beli Izvori - Šuplja stena (jednodnevno pešačko dešavanje).
19-22. avgust - Zelengora (bajkerska akcija).
28-29. avgust - offroad karavan Stara planina 2010.
4-5. septembar - Povlen karavan (ovo je najbitnija off-road manifestacija u zemlji, tu po službenoj dužnosti svake godine jednostavno MORAM da prisustvujem).
Na sve ovo treba dodati i aktivnosti Jeep Club-a koje će se sigurno vremenom intenzivirati, dakle vreme je, kao što vidite, poprilično rasporodato

Voleo bih da mogu više toga da udenem u svoje planove, ali prosto nisam u stanju da "izmislim" nove termine.