Pozdrav
Pa jeste u prvu si sto se tice vremena izrade 24 h
Samo ima mala razlika u satima varenja ja varim od 1980 god...Tad sam imao 15 god ,i tad sam mozda znaju moji vrsnjaci napravio karting iz politikinog zabavnika u kom je izlazio nacrt za samogradnju. Ko se seca razumece ,tehnicke crteze jos posedujem ako je neko zainteresovan...Ovo je 2010 ako se ne varam to je + 30 godina sto elektro-lucno sto autogeno...Da se ne hvalim u svojoj kuci sam pravio pec za centralno grejanje i kompletnu instalaciju vario elektro-lucnim aparatom .Ko svratio do mene moze da potvrdi, a hvala bogu sa ovog foruma ima ih...Usta moja hvaliste me ne poderaste me ... Mislim da ce me jedino Stein razumeti.Kad bolje razmislim mislim da sam i malo naucio za 45 god .koliko sad imam , a kolko sam trebao ili mogao .Sa druge strane kad pogledam sta nam omladina zna i cemu stremi ... Daleko sm dogurao.Nadam se da ste razumeli sta pricam

Nikom ne osporavam i ne zameram sto trajk radi za tako malo vremena , i sto uci da vari za dan .Verujem da je to izvodljivo...Meni je nauk vazio da sta god zavaris nista ne sme da otpadne . Iako sam u masinskoj skoli casove varenja brojao na prste jedne ruke
Tuzno ali istinito.
Izvinjavam se na ovom mom daveazu....Posto sam vam priznao da imam 45 god.verovatno me vec vecina smatra za matorog daveza, al staje tu je
Nista zlo namerno ,pozdravljam sve koji sami zele da prave trajkove, bentove ,bicile...Diskoteka ,splavova i kafica , uvek ce biti...
Mislim da sustina zivljenja nije u njima