Aj sad jedno vrlo vazno pitanjce.Nekad tamo davno odlucio sam da prestanem da vozim auto.Suvise sam divljao.U jednoj od glupavih situacija u kojoj sam se nasao vrldajuci po klizavom kolovozu sa autom koga tek sto sam dovezao iz D,zarekao sam se da vise necu sesti u auto dok ne pocnem da vozim kao covek.Tudje prvenstvo postuj,svoje ustupi.Jumbo Zotja jet

,jednom sam se na nekom od foruma ovako predstavio.Sada mi bas fali auto ali zbog bolesti sam izgubio pravo na upravljanje njime.Bike smem da vozim al auto jok.Fali mi triatlon

,tako sam pre 4,5 god zvao disciplinu u kojoj sam nekada vikendom uzivao.Seo bih u kola,u gepek natrpao stapove za pecanje,ranac,iza sedista bike i pravac sportsko nadmetanje gde su mi protivnici bili priroda i razne prepreke.Vozio bih auto dokle se moglo,potom vadio bike iz kola,bacao stapove na ledja i pravac voda.Malo vozim bike,malo pecam,menjam terene,plovke,udice,mamce,malo leskarim kraj vode,osmatram prirodu,uzivam svim tim carima koje ona pruza...i tako u krug ceo dan.Pokusavam da postavim jedno pitanje ali slike i lepa secanja naviru.Skraticu.Ok mislim da do Ade mogu da dodjem,napravim oko njega krug,malo odmorim,onda do Brankovog i usca.Za Zemun je posle lako,ima sta da mi okupira paznju do njega a i uspomene su tu jer mi je to bilo nekada glavno mesto za privodjenja i muvanja

.Recimo ako uspem posle nekog duzeg odmora tamo negde gde sam voleo sate da odsedim gledajuci u Dunav da dodjem k sebi.Nazad do Ade bi klaj,klaj dopedalao al sta ako puknem pa krenu nesnosni bolovi u ledjima,vrtoglavice,mucnina.Imam neko drustvo u Zemunu ali nisam sebe ni njih jos navikao da im se uvaljujem.Postoji li neko vozilo koje mogu na poziv da cimnem da me zajedno sa bikeom prebaci kuci?Zvao sam par taxi udruzenja da pitam imaju li oni nekog ko ima nosac za bike ili dali mogu sa nekim vecim vozilom da me spakuju za nazad.Rekli su nemaju ali kao mogao bi neki obican taxi sa klasicnim gepekom s tim da se prtljag naplacuje pausalno.Ja pitam pa koliko je to pausalno a oni od soma,dva...Kapiram ja to,vide coveka ukocenog,na izdisaju sa biciklom i odma aj ga deremo.Prijatelje sa kolima cimam bas kad je frka a cesto je frka pa ne ide za ovaku neku semu da ih potezem.Nece mi nikad prebaciti ali ne prijatno mi.Znate za nekog taxitu koji ima nosac za bike iz BG-a i koji ne dere za prtljag po tocku preko volana,rama i sedisa?Hvala i jopet na nekom odgovoru

.