Moderator: Moderatori
Moj komšija je to koristio, ali on u zadnje vreme vrlo slabo vozi.Nitro No1 wrote:Koristi li neko od vas HEART RATE MONITOR ? Meri li neko puls i to dok vozi ?
Pridruzujem se pozdravu, sad bi ti doneo pomorandze i limun ... aj daleko smo jbg ..Gruja wrote:Da si Živ i zdrav Zotjo! Niti si prvi, niti poslednji koji je pao sa bajsa.
Želim ti brz oporavak pa da nastaviš dalje sa vožnjom.
Au cuti oce i to strasno da dosadi...pa sunce,pa pile,pa maco,pa mislim se kad ces vise...a i to moram jednom da joj vratim.Zato lakse da bar pred njom kukam 1 a pred vama 15 danaNitro No1 wrote:ako te zena tako sluzi, pravi se polomljen jos par nedelja posto ti sve zazdravi))) hahahaha
Jb.g 'lega,sve ima svoje vreme pa i to za egzibicije koje smo mi cak i namerno izvodili.Meni je cale kao klincu 3X menjao viljusku na 2 bikea.Dodjem kuci sa volanom u ruci a matori samo sto ne place od muke,dal da me lesi ili sebe i mene da tesiNitro 1 wrote:Eto kolega Zotjo, nisi jedini, ni prvi ni poslednji koj je pao, kotrljao se i ugruvao se ... ne brini vreme leci sve, budi hrabar, junak !!! i sve dolazi na svoje mesto, nekad samo od sebe, a nekad uz pomoc ortopeda)))