Sta vozite?
Moderator: Moderatori
Re: Sta vozite?
It is the begining of a beautiful friendship! 

-
Evo moje mašine

Predlog: Mogli bi i ostali bajkeri da postavljaju slike svojih mašina

Predlog: Mogli bi i ostali bajkeri da postavljaju slike svojih mašina

Evo slike i moje masine i ako je vecina ovde prisutnih vec zna...

Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
evo i mog bajsa, samo sto nemam na poslu slike imam kuci, pa cu staviti slike,
Scott Scale 80, samo sto moj ima swalbe gume malo drugacije sa natpisom, bidon i ciklometar tako neke sitnice .. ostalo je isto.

Scott Scale 80, samo sto moj ima swalbe gume malo drugacije sa natpisom, bidon i ciklometar tako neke sitnice .. ostalo je isto.

... vetar u ledja !!
Nesto sam ranoranilacki lepo raspolozen
.U usima Sennhe,rani radovi viva dancea drobe mi mozak,ispijam litar kafe,uvijam Drum,uzivam,a tu nadomak mene u sobi moja zver,Genesis Winner MX.A bas zvuci,a
,ono kao na pr.Porsche 911 Carrera,Tascam 112 Mk2,Nokia X10...Oprema?Huu za mene bruka,a i po reakcijama par majstora kad su ga uhvatili u ruke,pa kazu onako svadbarski:De me nadje,obori batouu-zadnji menjac Deore.Vrte,menjaju na lerkani i kazu,e to je taj koji stvarno necem vredi u srednjoj visoj klasi.Kod mene sve Deore,shifteri,prednji i zadnji njacme.Kocnice i discovi tektro,koliko je to meni dobro govori podatak da sam sa svojih 110 leteo preko bikea kao lasta
.Boli me evo vec 10 dana,znaci valjaju.Boze kako ja njega volim,dodje mi u krevet da ga stavim.A pajz sad ovo zvucno ime sa prezimenom suspenzije,kh,kh...pa kaze,SR Sountur XCT V2.Mislim sav sam u slovima i brojevima ko da ga za raly trke Mitshubishi ili Toyota pravili
.Samo mi felne nisu onako kitnjasto sarene sa bocnom hromiranom straftom
.
Eto,misliiim sta reci...da i ram je super,lagan 'ko pero,meni bar.Zimo molim te prodji sa sto manje snega da Gene i ja sto vise uzivamo u voznjama.

Eto,misliiim sta reci...da i ram je super,lagan 'ko pero,meni bar.Zimo molim te prodji sa sto manje snega da Gene i ja sto vise uzivamo u voznjama.

Lep ti je bajs Zotjo, samo skini ove katadioptere sa tockova izgleda kicerajski bas
Uzdravlje da teras 

... vetar u ledja !!
-
- Freebiker
Nitro No1 wrote:Lep ti je bajs Zotjo, samo skini ove katadioptere sa tockova izgleda kicerajski basUzdravlje da teras
Mozda kicerski, ali covek bar moze legalno da tera po drumu nocu

Bicikl koji nije opremljen katadiopterima na tockovima, ili bar reflektujucom trakom na gumama,
a krece se javnim saobracajnicama nocu NIJE u skladu sa propisima ( nasim, a pogotovo EU) i kao takav moze biti iskljucen iz zaobracaja,
sa propratnom bedeeelom kaznom od vise hiljada dinara.

Pozzz
Ma bezi bre Nitro,kojih 300eu doplate + tvoj bajs i da ti dam moj.Malo.
Kicerica?Hm to nisam znao,a vidis na vasim bikeovima ih stvarno ne vidjam.Meni su recimo ok,eto ti generacijskog jaza
.Ja se cak vodim mislju da vratim nazad katadiopter,na sticnu ispod sadasnjeg svetla na bakterije i postavim 1 napred,na volan.Dzaba nama svih tih svetalaca,njihovih blinkajucih i sarajucih efekata kad nas u tot mraku neki pijanac presece dugim svetlima.Tada samo katadiopteri zavrsavaju posao,to je moj trip,mozda gresim.
Meni stipsi,koji prvo treba u rupu uletim,polomim se ko p..ka i onda tek kupim ozbiljnije svetlo,da panduri uzmu par so...so...soma dindzi,ma bezi bre.
Ja sve sto Igor kaze a sto je uzgred u skladu sa odredbama zobsa i eu standardima postujem
.Eto tako.
Fala Nitro na cestitci,ce se potrkamo nekad u rostilj,a?Al normalno das mi jedno 2 kruga fore.
Kicerica?Hm to nisam znao,a vidis na vasim bikeovima ih stvarno ne vidjam.Meni su recimo ok,eto ti generacijskog jaza

Meni stipsi,koji prvo treba u rupu uletim,polomim se ko p..ka i onda tek kupim ozbiljnije svetlo,da panduri uzmu par so...so...soma dindzi,ma bezi bre.
Ja sve sto Igor kaze a sto je uzgred u skladu sa odredbama zobsa i eu standardima postujem

Fala Nitro na cestitci,ce se potrkamo nekad u rostilj,a?Al normalno das mi jedno 2 kruga fore.
das ti meni, taman da ispitas terenzotja wrote:Fala Nitro na cestitci,ce se potrkamo nekad u rostilj,a?Al normalno das mi jedno 2 kruga fore.

... vetar u ledja !!
- sportster 25
Nitro dodjo si i ja da se eksponiram malo s moju lutku
Sta bih mogao da kazem o svom bajsu,hmm tek sam ga kupio pre 2 nedelje, model je za 2011god, i verovatno sam prvi u Srbiji koji ima tu cast da ga poseduje
Oprema zadnji slx rd-m662shadow, prednji deore fc-m590/34.9mm, shifteri deore, pogon deore, kocnice hidraulicne shimano BR-445 160mm rotors, viljuske suntour ncx-d lo-a, ram alu 6061 double butted, gume schwalbe rapid rob 28-ica, felne Alex XC-44 disc 32h, rogovi ritchey wcs, pedale wellgo c-128, tezina 11.7kg. Bicikl je namenjen vise za grad i tvdju podlogu mada moze i neki blazi teren, ima kramponke gume ali uze. Velicina je xxl jer sam visok 197cm i po specifikaciji je ta velicina rama predvidjena za moju visinu. I za kraj cena , naravno ovo je srednja klasa bicikla i cena u radnji je 99.000din. Dosta sam se hvalio, nadam se da ce me dobro sluziti i da cu preci dobru km sa njim
pozdrav svima, caosss
[URL=http://img848.imageshack.us/i/dsc0 ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]

Last edited by sportster 25 on 12 May 2011, 00:35, edited 2 times in total.
- sportster 25
Nista cudno, novi mtb scott scale ima 29-ku, (slika dole) !! to su novi standardi mislim da je taj tocak za mtb izbacen ove godine ako ne gresim, i vec ga proizvode skoro svi proizvodjaci, od trek-a , scott-a ecc. Ovaj moj ima 28-ice, jer to nije klasicni mtb, on je negde izmedju drumasa i mtb. Moram da napomenem da je sto se tice voznje veci tocak prednost jer ide mnogo brze i lakse, ali za neki hard treil je 26-ica neprevazidjena jer je mnogo okretnija u zavojima i gipkija u voznji. Sve je stvar izbora i ukusa, ja vec imam mtb Gary Fisher-a(slika dole) sa 26 za tvrdju voznju i uzeo sam ovog scott-a vise za gradske uslove jer je to bicikl za tu namenu.pozdrav ...[URL=http://img710.imageshack.us/i/2179 ... .jpg[/img][URL=http://img90.imageshack.us/i/wahoo ... .jpg[/img]
Last edited by sportster 25 on 30 Apr 2011, 11:09, edited 3 times in total.
Mislim da je to cistokrvni MTB doduse sa vecim tockovima, ne vidim nista osim toga sto bi moglo da sugestira na nesto nalik drumasu jer ima prednju suspenziju + gume sa kramponima.
Do sad sam vozio sve i svasta, mada su to bile uglavnom home made bicikli napravljeni od ostataka drugih i od kupljenih delova na pijaci. Jesu ti biciklovi bili uzasni na prvi pogled, ali sam ih obozavao voziti i sa njima sam prosao celu Vojvodinu uzduz i popreko.
Prosle godine se ugasila prodavnica u kojoj sam radio i umesto plata sam dobio da biram robu po zelji i odlucio sam uzeti dva Capriolo Cobra bicikla, jedno za sebe i drugo za devojku kao poklon za rodjendan
Da, znam da nisu nista specijalno, pa da se prica da je obicno djubre, ali ih ja volim. Prosli smo ozbiljne kilometraze sa njim, pa cak i jedno putovanje do Pule u Hrvatskoj od oko 700km.

Moje misljenje je da nije potrebno dobro biciklo, vec samo dobra volja i sve sta pozelite mozete i postici
Prosle godine se ugasila prodavnica u kojoj sam radio i umesto plata sam dobio da biram robu po zelji i odlucio sam uzeti dva Capriolo Cobra bicikla, jedno za sebe i drugo za devojku kao poklon za rodjendan

Moje misljenje je da nije potrebno dobro biciklo, vec samo dobra volja i sve sta pozelite mozete i postici