Dobro je sve proslo,splasao sam-u kolenu i bol je utihnuo,ne nacisto ali kad mirujem ne boli me.Jos uvek kada ustajem moram da se pridrzavam za najmanje jednu stvar.
Mislio sam da uzmem par slobodnih dana ali sam, poznajuci sebe,ubrzo shvatio da je to najgluplje resenje.Vrlo brzo bih potom otvorio bolovanje da uz koleno dodam jos par hronicnih bolesti i eto mene opet tamo gde sam pre bicikle bio.
Suprotstavio sam se problemu kao pravi junak,klackao se do posla i nazad,mrsteci,bececi i jaukajuci.Vozim se busevima zbog bolesti-pisao sam o tome.Bio sam bas lepa zanimacija putnicima kojima se po javnom prevozu bas nista ne desava. U pravu si Grujo,ne treba se predati,sve odbaciti i furnuti kvarnjaka u krevet na jaukanje i mjaukanje.Biciklu sam kupio bas zato da bih se iz svega toga iscupao i zapoceo novi zivot disciplinujuci sebe,vrativsi se u punu...bla,bla...poceo sam da davim.De vodo kotlic

.
Zakljucak:
Ne treba stati i upravo se sada spremam za 1 krug po kraju.
Zao mi je Grujo sto se tvoja cica toliko pati.Mogu da vam pomognem sa nekom semom u BG-u ali...ne smem.Ja sam jednom zatrazio pomoc i sad sam na pola invalid.Ne bih ovakav teret mogao da nosim a sam sebi sam vec prevelik.Izvini
Kadenca,citao sam o tome malo Shebez ali mislim da sam do tog balansa dosao ipak sam cim se pocelo vrteti vise od 50tak km dnevno.Jos od pre par meseci ne zapinjem vise kao manijak,izuzev po ravnom,to je nesto jace od mene

.Sada bas vozim potpuno opusteno i cim udjem u zabranjenu zonu,sigma P dozvoljeno, smanjujem brzinu i saltujem u manji stepen.Nije mi vise vazno da sto pre stignem tamo gde sam naumio kao i da sto pre zbrisem iz vidokruga ljubopitljivih komsija.Sad bas,bas uzivam u voznji.
Pre par dana sam napao jak uspon u najtezem stepenu prenosa samo zato sto mi je bilo ne prijatno da kocim saobracaj iza sebe i da nadjem mesto gde bih im se sto pre sklonio sa puta.Nekada sam bio nervozni,nadmeni i drcni driver koji je dizao auto preticuci i po trotoaru

.Zato sam zajahao i svom snagom zapeo.
Arxmilane,zasto toliko upitnika deckonja

?Dovoljan je jedan i rekao bih ti da sam strastveni pusac.Kada ne vozim bike bas ih jedem i preterujem.Zato uskoro planiram da zaplivam na jednom od zatvorenih bazena BG-a,da bih se sto pre vratio u formu i sebi dao sto manje prostora za cigarete.Mada ce me valjda i novi zakon o zabrani pusenja na javnim mestima doterati u red.
Mnogo volim da pusim cigarete

.Nije to samo ruzna navika kako je neki zovu.Uz svaki post koji napisem popusim uvek bar 3,4.Mozda je bolje da vise ne soliram nego da se prikljucim nekoj grupi pored koje ne bih ni dim stigao da povucem.
Hvala Sheb,Hvala Grujo.Zelim brz oporavak tvojoj devojci a tebi sto manje briga i nervoze.Poz