Cak je i Rajko postove preselio u "planinarenje"

Da se vratim na temu, evo kako smo se proveli proteklog vikenda u poznatom kraju...
- Tekst
- Video (640x480)

Moderator: Moderatori
Ja danas video/procitao ovo u "24", sto se uklapa u tvoju pricu, ali meni ne zvuci lose i ne direktno vezano [samo] za Auto Bild. Mislim da je ovo stratesko spajanje na visem nivou, a vi ste, Auto Bild, kao deo Axela, sada potpali pod Ringier. Jesam li dobro shvatiobluealek wrote:Društvo, WAZ i Axel Springer u sadejstvu su juče nenadano izvršili atentat na Auto Bild, tako što je Axel Springer preinačio svoju odluku o dodeljivanju licence WAZ-u za naredni četvorogodišnji period i umesto toga licencu ustupio svom koalicionom partneru Ringieru (koji je kao firma, za razliku od Axel Springera, prisutan u Srbiji), a WAZ je kao odgovor na to pokrenuo postupak za gašenje Media Printa od 1. januara, jer bez licence za Auto Bild Media Print nema šta pametno da izdaje. Sada smo svi u malo šizofrenom stanju u naporima da "preveslamo" čitavu redakciju pod krov Ringiera (firma koja izdaje Blic i još gomilu magazina), mada nemamo još uvek nikakav fidbek kakve su namere Ringiera sa dobijenom licencom. Tako da sam trenutno malo psihički rastrojen i radim sve što je potrebno da bih što pre znao čime se ja nakon 1. januara zapravo bavim.
Situacija je šokantna, glupa, ekonomski potpuno neopravdana, jer je Auto Bildu otkako smo u ovom sastavu konstatno skakao i rejting i prodaja i mesec za mesecom smo beležili profit, tako da je to u našim rukama bio jedan apsolutno solventan časopis. Sve je to posledica visoke politike i bizarnih strateških odluka u vrhu velikih evropskih medijskih korporacija, a i činjenice da je WAZ krenuo da realizuje svoje pretnje o povlačenju iz Srbije. Javljam čim bude bilo nekih vesti, a slike kačim čim se usredsredim da i preostale obradim i pripremim.