The Bat je jedno sasvim rayumno rešenje

L.A.
Moderator: Moderatori
Može, moženameless, maznuo sam ti onu poruku koja je bila na ovom mestu, izbacio prvi deo (onaj o moderisanosti) i stavio kao posebnu temu
ugi wrote:Nego da li jos nekom ne stizu pojedine poruke sa Yahoo grupe?
Recimo vec poodavno neprimam Raliceve mailove (ostali su na broju).
Predpostavljam da je stvar u mom provajderu (SCNet), al' ajde da vidim da li jos neko ima slicne probleme... ...i kako ih resiti...
Sorry, ali ja (kao 1/3 aktivnih moderatora) je nisam odobrio iz razloga sto sam bio jako popustljiv u poslednje vreme pa sam uveo malo strozije kriterijume, pustam samo postove koji sadrze informacije interesantne celoj freebiking populaciji. Ovaj tvoj mail mi je suvise licio na pozdrave (zelje i zestitke), te ga nisam pustio...vanxee wrote:Eto, i posle nekoliko meseci kako nisam postavio nijedan post,
jos uvek sam moderisan.
A samo sam se i ja zahvalio C_Zoranun kao i Milan Boric:
Napraviš novi user i sve je u redu, pod uslovom da sa novim userom dobiješ i novi mozak, a to je već malo teže. Stari mozak na novom useru će kad tad ponovo početi da pravi gluposti koje će te dovesti na moderisani režim. Doduše, neki ljudi su sposobni da uče na sopstvenim greškama, pa čak i sa starim userom vremenom siđu sa moderisanog režima (na primer bardo, nameless.developer...). Priznajem, desi se i da neko mesecima nije skinut sa moderacije iako za to vreme nije pokušao da napravi nikakvu glupost, ali u takvim slučajevima sva opravdana kuknjava se uvažava.Serb wrote:Najverovatnije zato shto te je (op aka moderator aka administrator) stavio na black sh.t list. Neshto si se zamerio administratoru. Ja sam na toj listi vecj 1.5 godinu, a imao sam sve ukupno 10 postova. Veljkovicj, inache admin na toj grupi (aka bluealek), mi je rekao da "postujem shumu".vanxee wrote:interesuje me zasto vec dva meseca ne mogu da postavim poruku na
freebiking group na yahoo-u? u pocetku sam mogao.
Napravi novi user konektuj se preko drugog IP i sve uredu.
Poz Viktor
Ma bre Sale, kakve sam ja to velike 'GLUPOSTI' pravio???Napraviš novi user i sve je u redu, pod uslovom da sa novim userom dobiješ i novi mozak, a to je već malo teže. Stari mozak na novom useru će kad tad ponovo početi da pravi gluposti koje će te dovesti na moderisani režim.
Zamisli da je Ralić moderator, dobio bi kick&ban ;)vanxee wrote:Jooj, ovo ti je bilo stvarno dobro!
TO I JESTE bila moja poenta.a i kako da se 'upoznaš' sa ljudima sa kojima ćeš danas-sutra eventualno opaliti na neku turu
Citiram sa liste:Ovaj tvoj mail mi je suvise licio na pozdrave (zelje i zestitke), te ga nisam pustio...