Ako imate živaca možete da pretabate i ostale tekstove sa stranice http://www.freebiking.org/TEKSTOVI/tekstovi.html (ja sam danas odradio Nešin priručnik za preživljavanje), kratki su i nezahtevni (svi idu u kategoriju Razno, opet pazite na datume!). Voleo bih da barem za sadržaje turoteke izvlačite odlomak, postavljate smanjenu sliku i ta dva parametra kopirate i u DCG polja za sliku i tekst, ali neće biti kraj sveta ni ako to ne učinite (većina njih se verovatno neće vrteti kroz "Izdvajamo" prozor).
Ono što je najveći posao u mesecima pred nama (ili barem meni tako izgleda) jeste da ostatak planinskih područja Freebiking Atlasa, za koja su sada izvučene samo mape sa SiB, lepo opišemo i ilustrujemo sa po par reprezentativnih fotki (bacite pogled kako je to urađeno sa onima koje imaju opise, uglavnom po istočnoj Srbiji). Što se toga tiče predlažem da napravimo podelu posla i da to bude naš prvi istinski zajednički poduhvat. Gruja se već ponudio da planine Južne Srbije ostavim njemu da opiše i prebacio sam mu vlasništvo nad tim stranicama (za taj deo posla moraću svakome ko ga se prihvati da dam status urednika). Razmislite malo na temu ko dobro poznaje i ima inspiracije da nešto napiše o nekoj od neopisanih sekcija (većina su za sada neopisane), pa se javljajte da vam prebacim vlasništvo nad stranicama.
Ako hoćemo da Freebiking raste i u budućnosti postane još kvalitetniji i posećeniji (eventualno se nametne kao najpopularniji putopisni sajt u Srbiji), to ne može da ostane solo posao za jednog čoveka. Moramo da napravimo i strategiju propagiranja sajta, kako komercijalnu (to ću ja preuzeti na sebe da odradim preko AdWords-a i sličnih servisa), tako i onu nekomercijalnu (koja je možda čak i bitnija).
Toliko za noćas