Mislim da će vas ova vest obradovati: uspeo sam da ubedim Mirka i Mladena da krenemo sa nekim serijalom tekstova posvećenih putovanju na biciklima u SAT-u

Za ono što smo zamislili trebaće mi vaša mala pomoć, u vidu obezbeđivanja jednog solidnog bicikla pod punom opremom (zadnje I prednje bisage, torbica za volan, par bidona, itd.) koji bismo tako kompletno opremljen slikali u raznim fazama montaže. Isto tako, za to snimanje ne bi bilo loše i da obezbedimo razne delove biciklističke odeće i obuće, uključujući i egzotiku poput recimo kamašni. Cilj je da predstavimo ljudima maksimalni komplet opreme i objasnimo šta čemu služi (šatore ne morate da donosite, toga imam sasvim dovoljno). Ja imam samo stražnje bisage i nosač za iste (i pritom nisu baš neke reprezentativne), tako da bih voleo da slikamo neku kompletniju opremu. Ako je neko od vas voljan da pomogne u tome, neki dan kad se dogovorimo doći će ekipa da vas pokupi, odnese sve to zajedno u studio na snimanje i posle vrati kući.
U celoj toj uvodnoj priči biće i teorije o putovanju na biciklu, iskustvima i nekim osnovnim pravilima, načinu odabira puta i mesta za kampovanje, propisima vezanim za kretanje biciklista, itd. Ako ta prva priča ispadne kako treba lako može da se desi da to preraste u stalnu rubriku, koja će se baviti i zanimljivim terenima za teranje bajsa, možda i nekim konciznijim putopisima i još koječime (svaka ideja dobrodošla