Ma biće, samo nemam pojma kad... Ja doduše na Kučaj vrlo često idem, mada manje često sa bajsem. Možda se tokom marta (pre otapanja snega) pridružim Dragoljubu u pohodu na Valkaluci u cilju fotografisanja vukova, ali to će biti bez bajseva, naravno (pokušaćemo da spavamo u onoj velikoj čeki na Valkaluciju).
Što se mojih konkretnih planova za sezonu tiče, svi vikendi u aprilu su već bukirani

. Doduše ostaje onaj prvomajski, ali ću tu verovatno da smislim neku privatnu kombinaciju s Gocom. U maju su sva 4 vikenda već planirana (prvi za Radan, drugi za Garvan-Kununu, treći za Jeep Club turu po Beljanici, četvrti za Jadovnik-Pešter), a za juni je za sada planiran samo Pelister (ako nisam nešto krupno prevideo), tako da bi tu možda moglo nešto da se udene. Juli je takođe prilično krcat - 1-3. je Jeep Club tura po prerastima, zatim sredinom jula ide onih desetak dana po Rumuniji (najverovatnije ću tu potegnuti glavninu ekipe takođe iz Jeep Club-a, ne znam koliko će ostati vremena i uslova za pedaliranje), a posle toga planiram da sa Gocom i klincima (kraj jula, početak avgusta odvojim desetak dana za totalno kuliranje i opušteno istraživanje po Dunavu i Đerdapu (ove godine idemo na letovanje u malo toplije krajeve od Stare

).
U principu, za organizaciju tura po Kučaju ne morate da čekate mene da nađem vreme za to, ima vas dovoljno koji imate solidnog iskustva tamo, a i kolekcija do sada postavljenih trekova (
http://freebiking.org/fb-atlas/istocna- ... kucaj#mapa) je više nego pristojna. Ovaj sistem najava izleta je i osmišljen ovako kako je osmišljen da bismo imali što šarolikiju ponudu izleta i da bi se podstakla lična inicijativa. Ideal je da stignemo do faze gde svakog vikenda imamo po nekoliko izleta u ponudi, tako da ljudi budu na slatkim mukama gde da krenu