Vozim Mistrala sa kompletnom deore XT opremom (kočnice, menjači, sve).
Pakne na zadnjim kočnicama su mi se izlizale, zamenio bih ih što pre, pre nego što se uputim na neki dalji put, pa mi je potreban savet. Dakle V-brake pakne, ne bih da uzimam ove baš jeftine od tipa 200 dinara, koje će gore da mi koriste nego ove izlizane, sigurno, već do neke svote od 1000 dinara... Po mogućstvu da ste vi tako nešto isprobali, da znam da je dobro.
Dalje, ovo je i za Kraljevčane, tražio sam ručke da zamenim, original što su mi došle uz bajs su mi se totalno izlizale, bukvalno na levoj strani vozim na onaj metal, i nikako da nađem nešto kvalitetnije malo, što će da mi traje, a da nije preskupo. Kod drugara sam video ručke na KTMu što je stavio, za 500 dinara, ne izgledaju nešto baš lepo, ali su kvalitetne i neće da se izlizaju, kaže da pomalo znoje ruku, ali uzeću rukavice u svakom slučaju pa to neće predstavljati problem..
E sad, za Kraljevčane, gledao sam kod gagija u obilićevoj, u helgi i u onoj radnji u ribnici odmah levo od mosta što je, i ništa normalno da nađem... Kad se vreme prolepša otićiću opet u Ribnicu da proverim dal' su dobili neke nove modele, pošto je rekao da će mu stići nešto novo iz ponude...
Zatim mi je potreban, brzinomer, ciklomaster, ili kako se već sve zove, znate na šta mislim

Za neku razumnu sumu, treba mi nešto što sam siguran da neće da se pokvari (služio me je Cateye-v veoma dugo, ali sam ga na kraju slomio pri padu sa bajsa). Ovaj model je u pitanju:

Rado bih ga uzeo kada bih opet naišao na taj model, ali se ne proizvodi više... A ovi modeli novi što se sada prodaju, mi nikako ne ulivaju sigurnost u kvalitetu izrade, sve mi izgleda kao da će da se pokvare pri udaru u prvu "rupu na putu"...
I tu bih dao do nekih 1000 dinara, ne bih više od toga, 1200 max...
Dakle pakne, ručke i brzinomer, za sad...
Moraću i felne da menjam uskoro, i one su se izlizale, al teško ću naći 32'' da nisu preskupe (ovo što sam video, baš su neke smešne cifre u pitanju, koje ne mogu izdvojiti, ali otom potom, to mi nije još prioritet, mogu ove još da služe, nadam se)
Bilo kakav savet bi mi dobrodošao, hvala svakom ko izdvoji malo vremena da se raspita za ove stvarčice...