Društvo,
Hvala Milanu (Drakuliću) što se potrudio da od ambicioznog prošlogodišnjeg treka napravi jednu mnogo smisleniju i opušteniju kružnu maršrutu za ovu turu, kojom sam ažurirao gore linkovanu najavu. Nakon što sam je pažljivo pogledao, mogao sam samo da zaključim da je maršruta idealna

. Vozimo dakle krug Sjenica - Tičje Polje - Sopotnica - Gvozd - Mali Jadovnik - Katunić - Trijebine (Sjenica), a sve to lepo raspoređeno u dva dana, sa manje od 40 km po danu. Teren je ozbiljan, ali razdaljina nije velika, tako da će i najkilaviji među nama (gledam se u ogledalu

) ovu trasu sa lakoćom preći.
Prve noći (u petak uveče kada stignemo) spavamo u šatorima u dvorištu škole u Trijebinama, gde ostavljamo i kola. Na samu vožnju ne teglimo ništa od pribora za kampovanje, dakle bićemo lagani. Na Sopotnici spavamo u krevetima, u planinarskom domu ili u privatnom smeštaju (svuda je prenoćište po 500 dinara). Još samo da nas vreme posluži i biće fenomenalno!
Hajde da počnemo da se pakujemo po kolima. Što se mene tiče, predlažem da se ne pretrpavamo - sasvim je dovoljno kad nas je trojica u autu, četvrti pravi preveliku gužvu. Dakle, dok mi se neko ne javi, imam dva nepopunjena mesta u kolima iz Beograda. Da vidimo koliko vas je još motorizovanih, a koliko tražite prevoz, pa da se uklapamo...