Moderator: Moderatori
Hvala, evo ja se prijavljujem za mesto u turi i za usluge korišćenja vozila podrške (koji je u toj zamišljenoj, a sjajnoj turi, neophodno)Бранко wrote:Bravo, bravo,
Ja i Kuša vam čestitamo. Pominjali smo vas i mislili o Pelisteru dok smo motali ka C.Gori. Dakle bili smo uz vas. Polar je u pravu. Ponoviti i obići Pelister, spustiti se na Prespu, možda odvoziti do Galičice ili samo proći kraj nje na spustu u Ohrid . Vredi pokušati i naći malo više vremena u nekom skorom budućem vremenu za tu turu.
Pozz
Ja zaista ne vidim bilo koji razlog za izvinjenje, ovaj put je tako ispalo. Drago mi je da ste bar vi otišli Skyfreebajkisalibarda wrote:Luzzzer, tebi još jednom da se izvinimo, nije bilo mesta za četvrtog.... ali smo mislili na tebe![]()
Nadam se da će sledeći put biti više mesta, i više kola i više sunca u zemlji čija je zastava jedno veliko sunce
Desilo se nešto potpuno neverovatno - nisam imao nameru, ali sam se spontano probudio baš u tom trenutku! Pa rekoh, kad sam se već probudio, hajde da to uradimbarda wrote:Ipak si ustao u nedelju u 4h ujutru da slikaš izlazak sunca?