http://freebiking.org/2011/08/zapadni-s ... ruske-gore
NEDELJA 07.08.2011. godine u 9h ispred manastira Đipša start vožnje od 50km.
Obavezno poneti kupaće gaće zbog kupanja i dugačke pantalone ili slično zbog posete dva manastira Đipša i Privina Glava.
Plan rute:
Okupljanje oko 9h kod manastira Đipša, obilazak, zatim Vizić, poseta lovištu Vorovo (ako nas puste unutra ), jezero Sidina, manastir Privina Glava, jezero Bruja sa kupanjem ili kupanje na jezeru Moharač i vraćanje do manastira Đipša - opuštena letnja vožnja!
Ja krećem iz Novog Sada oko 07:30 kako bih na tenane vozio pored Dunava i negde uz put doručkovao, a ko hoće može da mi se priključi (2 mesta u kolima) ili kod manastrira.
Iz Beograda najverovatnije dolazi Polar (najbolje do Sremske Mitrovice, pa Ležimir i partizanskim putem levo do manastira Đipše - 110km)
Zapadni Srem - 3 jezera i 2 manastira Fruške gore
Moderator: Moderatori
Re: Zapadni Srem - 3 jezera i 2 manastira Fruške gore
Пријављујем се за вожњу. Још ако има места за превоз до Ђипше то би било идеално.
I ja sam za vikend planirao nesto slicno da odvozam u tom delu Fruske samo sto cu ja bajkom krenuti od Novog Sada. Ako budem negde u blizini javim vam se.
racunajte na jos dvojicu a mozda i tri backa musketara
Nole, javi mi se na 063/632-413 da se dogovorimo oko prevoza.
Ima još jedno mesto u kolima...
Ima još jedno mesto u kolima...
Samo da potvrdim Duletovu najavu za voznju , racunajte na nas dvoje dolazimo biciklom do manastira .Pozdarv !
Ok, čekamo vas, odnosno vidimo se tamo.