Jedino, njegov auto uopšte nije isplativ, tako da bismo jurili neki prevoz iz Kraljeva. No, ima vremena za to.

Moderator: Moderatori
Da li to znači da nam vreće za spavanje i ne trebaju (isto i šator, osim ako neko baš želi da tegli i šator), pošto se spava u domu? Pretpostavljam da se u domu i može ostaviti sav višak stvari pa da se krene na turu rasterećen, samo najosnovnije poneti.alazovic wrote:...Sve se nosi sem vreće do Doma na Sopotnici,...
Ti mozda nisi, ali ja jesam sada u petakbarda wrote:Za Goshu:
Nisam baš nešto video golfa 2 na vrhu![]()
Kao prvo, misli da ti je bolja i brza varijanta do Sjenice:barda wrote:Nego, mi ćemo najverovatnije krenuti u petak izjutra iz Novog Sada,putem Nova Varoš-Sjenica pa ćemo svratiti do mendara, imaš neki prelog ili da skrojiš neki trek, kako bi sa putničkim kolima malo obišli meandre, evetualno Molitvu, i gde je taj kamp i vožnja čamcima?
Da li može ovo da mi pomogne - http://www.stazeibogaze.info/2011/02/15 ... uvac-35km/
Na SCGRoutu se vidi taj mostić, ali to je samo za pešake..., kolima se mora preko Sjenice?
Ova "travel zoom" klasa je prava stvar za mene, posto jos nisam na nivou velikih aparata, kompakt je komapktbarda wrote:Za Polara - evo Gosha je uzeo Canon PowerShot SX220 HS (izgleda da je oko 300 veverica, 14x zoom, mali kompaktan) taman da ostaneš u Canon familiji - a može i da ti pozami da ga testiraš
Ako je spavanje u Trijebinama, koliko ja znam,tamo neme kuhinja.Bar nije bilo ako je dosad nisu napravili,čisto sumnjam jedva da ima djaka pa isplativost kuhinje nebi bila realnaImam i ja jedno pitanje: da li u školi imaju kuhinjicu za pripremanje užine?
Ako nemaju da ja ponesem pokretni šporetić da Kusha može da pripremi čuvene A la Kusha palačinke
Ako treba poneću i jaja, brašno i mleko