Rtanj 25. decembar
Moderator: Moderatori
Re: Rtanj 25. decembar
I ja se prijavljujem za mesto u nekom od auta koji kreće u nedelju u zoru, jer po svemu sudeći neću sutra ići džipom na Ježevac, niti će mi Goca u nedelju praviti društvo.
Ok, onda samnom idu: Gruja, Dragan, Bachaman i Sasa Veljkovic.
A Gruju cemo da razmenimo kod Barde za neku domacicu iz Soko banje

Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Vidi Bachaman-a obreo se u planinare - batalio biciklshebez wrote:Ok, onda samnom idu: Gruja, Dragan, Bachaman i Sasa Veljkovic.

Ti Gruji naplati kartu u oba smera, a ja ti za razmenu dajem Zorbu, koga mi kupimo sutra u Beogradu (karta kod Šebeza važi i kod mene - jedna linija, dva udružena prevoznika

Ne bih da vas plašim, ali treba da znate da je po svim meteo prognozama vejavica na području severoistočne Srbije u nedelju gotovo izvesna...
Ja nemam lance, znaci da ih kupim...
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Pozdrav Mladen javlja da je vedro na Rtnju i da je Rtanj pod snegom ! znači sutra grudvamo velikog Štrumfa
i previmo sneška od njega 

Drustvo, moram da vam javim da ja odustajem od sutrasnje akcije. Zelim vam svima lepo druzenje i da vas posluzi vreme.
Vidimo se na nekoj od sledecih bajk ili planinarskih tura.
Vidimo se na nekoj od sledecih bajk ili planinarskih tura.
Veliki štrumf, na žalost, mora da se odjavirajko55 wrote:Pozdrav Mladen javlja da je vedro na Rtnju i da je Rtanj pod snegom ! znači sutra grudvamo velikog Štrumfai previmo sneška od njega

U svakom slučaju, želim vam savršeno vreme kakvo smo i mi danas imali na Ježevcu, odnosno da se ne ostvari meteo prognoza o sutrašnjoj mećavi na području većeg dela Srbije, koja je još uvek na snazi.
Pozdrav iz kafane iz sela Rtanj. Malo je duuuuuuuvalo na vrhu, videćemo dal je neki fotoaparat uspeo da snimi neki oštar snimak.
Svi smo sišli živi i zdravi, o utiscima - kad se otkravimo
Svi smo sišli živi i zdravi, o utiscima - kad se otkravimo

There lie the woods of Lothlórien!...There are no trees like the trees of that land.
For in the autumn their leaves fall not, but turn to gold...