FG krug za zagrevanje
Moderator: Moderatori
FG krug za zagrevanje
U subotu u 10:00h skupljamo se ispred glavnog ulaza u stadion Vojvodine (Dimitrija Tucovića 10) i idemo da malo protegnemo noge, formiramo stražnjice u oblik sedišta, pa koliko izdržimo, ali okvirni plan je ovaj krug od oko 40km
http://freebiking.org/2012/03/fg-krug-za-zagrevanje
Ajde sada da vas vidim
http://freebiking.org/2012/03/fg-krug-za-zagrevanje
Ajde sada da vas vidim
Last edited by barda on 22 Mar 2012, 12:37, edited 1 time in total.
Re: FG krug za zagrevanje
Долазим.
Pomeramo start na 10h na insistiranje Luzzera koji veče pre ima proslavu, pa će mu biti teško da nas stigne (a i počeo je da puši cigare )
Daj Barda nemoj javno da me brukas pred svima :p (mada je sa pinum pravom i u potpunosti zasluzujem )
Ako sutra kupim novi bajs eto i mene.
Ja dolazim sa kumom,ali imam jedan uslov,a to je da se vratim i stignem na BG aerodrom do 19 i 30.
Više bi mi odgovarao raniji termin,ali ćemo se i ovako uklopiti.
Ma vratićemo se do 18h! Misliš da imamo snage da vrtimo ceo dan posle zimskog snaPolar wrote:Ja dolazim sa kumom,ali imam jedan uslov,a to je da se vratim i stignem na BG aerodrom do 19 i 30.
Pozvao sam i Fermaxa iz BG, ne znam koliko on prati forum, ali je rekao da će još potvrditi...
Ovo smo prošle godine vozili on i ja, kada je bilo prilično hladno, magla, lovci nas mal nisu pobili, malo smo i izmenili trasu - taman da sada ispravimo
Može i sa starim!Dewillex wrote:Ako sutra kupim novi bajs eto i mene.
Kako je ovaj čovek pre 110 godina izvozao Herceg Novi - Orjen trasu sa 5 zvezdica
Racunajte na mene ali ovaj put stizem sam posto Dule ima obaveza i ne moze da nam se pridruzi.Pozdrav za ekipu vidimo se !
Ako vecini vise odgovara raniji termin idite slobodno! Ja cu gledati da sto pre krenem za vama pa ako vas stignem stignem, ako ne, boze moj Bice jos prilika...
Barda, imas li neki program za android na koji mogu ucitati track da vidim to na google mapi?
Barda, imas li neki program za android na koji mogu ucitati track da vidim to na google mapi?
Nažalost, meni je radna subota U nedelju bi trebalo da budem slobodan, ali onda ćemo za nedelju da smislimo nešto drugo...
Nema pomeranja starta, a program za android je OruxMaps!luuzzzeer wrote:Ako vecini vise odgovara raniji termin idite slobodno! Ja cu gledati da sto pre krenem za vama pa ako vas stignem stignem, ako ne, boze moj Bice jos prilika...
Stizem i ja do 10 h!
Odlicna tura od ko zna koliko km (izmereni kilometri su bili prilicno razliciti ) Vreme je bilo idealno za voznju a teren kao i uvek na fruskoj gori... Gore-gore-gore-gore pa koji minut dole pa gore-gore-gore...
Hvala svima na druzenju i Bardi sto je organizovao odlican trek sa onim spustom koji je ubedljivo najbolji spust koji sam proso na FG (bolji cak i od onog ka lednickom jezeru).
Ako je neko za voznju sutra od 12:00 (formula 1 pocinje u 10 pa kad se yavrsi ) nek se javi na 063-553-283 ili ovde.
Isao bi na popovicu pa dalje kako se dogovorimo.
Hvala svima na druzenju i Bardi sto je organizovao odlican trek sa onim spustom koji je ubedljivo najbolji spust koji sam proso na FG (bolji cak i od onog ka lednickom jezeru).
Ako je neko za voznju sutra od 12:00 (formula 1 pocinje u 10 pa kad se yavrsi ) nek se javi na 063-553-283 ili ovde.
Isao bi na popovicu pa dalje kako se dogovorimo.
Slazem se da je tura bila dobra pa kakva i moze biti na Fruskoj Gori , svaka voznja po njoj je zanimljiva na svoj nacin jos kad je ekipa prava pun pogodak.Mislim da bi naziv ture vise odgovarao da je tura za PREGREVANJE ,malo sale pun pogodak. Bajk je opran i podmazan spreman za narednu turu do tada pozdrav!