Sajt nije nesto posebno, ali stvari pokazane na njemu lepe pa vade prosek

Prikolicica je super stvar, ja sam odusevljen

Sad jedino sto kosta dosta vise nego opcija sa klasicnim paktregerima i bisagama na biciklu.
Ali svakako vredi ako bicikl nije bas za kacenje paktregera, ako se zeli prikolica otkaciti i ostaviti u "baznom kampu",
i naravno ne opterecuje tockove samog bicikla, sto je dosta vazno ako se vozi po losim putevima, ili van njih.
Sto se tih bisaga tice, moje licno misljenje, i sakupljeno moje i iskustva drugih, dakle nevezano za to sto ja prodajem,
kazu koliko para toliko i muzike, ali dzaba ti sto je muzika jeftina ako pevacica falsira do bola i posle te boli glava celu noc

Taj gornji deo nije ranac, nego prakticno torba sa tregerima, pa mozes da taj deo "nosis kao ranac",
ali daleko je to od i nekog najosnovnijeg ranca i njegove udobnosti.
35-50 eura ces dati za nesto sto nije vodonepropusno - impregnirani materijal odoleva vodi neko vreme(neki duze neki krace)
ali i tako ce pustiti na savovima i svuda gde je prosiven, kao i na rajsferslusima,
sistem kacenja slab (plasticne kukice,kopce sa kaisevima, cicak trake,itd),
i pitanje je koliko je to kvalitetno sasiveno, dal je materijal jak, dal ce savovi da popuste posle prve turice ili ne.
Pokrivac za kisu je super stvar, ali kad ti je bicikl parkiran na kisi.
Kad vozis, i pored blatobrana za cas ces bisage i njihov sadrzaj natopiti sa unutrasnje strane jer tockovi bacaju vodu.
Nepitaj me kako sve to znam!

Ja sam slicne takve kupio za svoju prvu turu (12 dana od Beograda do Gevgelije i nazad do Skoplja)
Drugog dana mi je sve bilo mokro posle pljuska, iako sam pazljivo pokrio i ususkao bisage odgore sa kesama za smece.
Treceg dana sam ne bas potpuno suve stvari(bilo mnogo hladno i oblacno) stavljao prvo u kese za smece,
pa onda tek u bisage.
Istog tog dana opet pljusne u poslednjih 15 minuta voznje pre cilja za taj dan.
Vadio sam kese koje su plivale u vodi unutar bisaga

a bisage sam morao pod mlazom iz creva da perem iznutra, jer su bile pune blatnjave crvene vode.
Petog dana su pocele da pucaju po savovima, posle ture su bile prakticno za baciti.
A da, rajsfeslus na gornjoj torbi mi je jos prvog dana ustinuo dusek i probusio ga, pa sam spavao na ladnoj zemlji

a poslednjeg dana ture nije hteo da zatvara uopste.
E odmah na jesen te godine sam porucio par Crosso bisaga preko tih Poljaka koje sam upoznao na toj turi

I onda su me svi ispitivali a gde si kupio, a kolko si platio, a oces da doneses nama, i tako par po par ...

Bisage su nesto na cemu ne treba stedeti, i gde posebno vazi ono "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"
Dakle posluzice ti neko vreme takve, i onda ces morati kupiti druge, obicno te bolje koje si u startu mogao kupiti i resiti problem na samom pocetku.
Dakle samo je pitanje hoces li to "na rate" i glavobolju, ili odmah da resis u startu kako valja i budes bez glavobolje i brige.
Pozdrav