Hoce li ici ko ove godine na FG maraton?!
https://docs.google.com/file/d/0BztqGhE ... edit?pli=1
Fruskogorski maraton
Moderator: Moderatori
Re: Fruskogorski maraton
Idem ja,ali sam se odlucio za trcanje,mislim da ce biti blata... 

Ja sam prijavljen, ali nisam baš siguran u svoje mogućnosti ove godine, pa ću odlučiti dan-dva ranije... 

Ja vozim veliki, ako ima nekih pitanja tu sam. Za vise informacija ovde http://www.mtbfanatic.org/assets/pdf/INFORMATOR.pdf
-
- Freebiker
Ja bih voleo da padne neka kisa i da bude blata 
Taman da nam vi maratonci utabate lepo stazu
hehehe
Ajde bre 100 pregleda bajkera, samo jedan se prijavio da ide
Auuuu.... Uuuuuaaaa bre!
hehehe
Ja idem, a vi puknite od muke
hahaha

Taman da nam vi maratonci utabate lepo stazu

Ajde bre 100 pregleda bajkera, samo jedan se prijavio da ide

Ja idem, a vi puknite od muke

Prodje i ovaj maraton, za nijansu je bilo lakse nego prethodne godine. Staza odlicna, brza i dobro obelezena mada sam je na jednom mestu svojom greskom malo omasio i tu izgubio 2-3min koja na kraju nisu imala uticaja na plasman. Od kolega sa fribajkinga sreo sam x3m_optimusa, vozio je cini mi se stazu malog maratona. Prva polovina maratona do Besenova sto je 40 i neki kilometar je bilo super, jos uvek je bilo snage u nogama. Odatle pa do Popovice, sledecih 40km je bilo bas tesko. Osecao se manjak treninga i to sto sam pred maraton vozio uglavnom asfaltne deonice. Pre maratona noge nisu bas imale prilike da osete strme sumske puteve Fruske Gore. Vreme na kraju 5.35 i deveto mesto. Da nije bilo pomenutog gubljenja staze i jedno menjanje gume kod manastira Beocin vreme bi bilo ispod 5.30 min ali i ovako sam zadovoljan. Koliko se treniralo dobro sam i odvozao
. Na velikom maratonu pobedio je belgijanac Klepe sa novim rekordom maratona koji sad iznosi fantasticnih 3 sata i 59 min.

Šta vas čudi , fribajking podrazumeva hedonizam i odsustvo potrebe za takmičenjem 

Ma ne znaju ljudi sta je dobropedja wrote:Šta vas čudi , fribajking podrazumeva hedonizam i odsustvo potrebe za takmičenjem

Iz godine u godinu maraton je sve bolji
Jedva sam se izvukao sa posla, ali uspeo sam doci i ove godine.