Tako bilo na Homolju, vidim i na Fruškoj... a i ovde će tako!

Moderator: Moderatori
Dejane, hocete i vi nociti na Zlatiboru ili dolazite direkt?Polar wrote:BG ekipa,Lesandro,Arxmilan i ja dolazimo na dogovoreno mesto.
Vidimo se freebikeri.
Ovo organizuje Kuša, ali je ova godina će biti teška, i izgleda u maniru - bez 1000m uspona dnevno se i ne krećeGruja wrote:Barda, kod tebe bez 1200-1300 metara uspona po treku nema ništa.
Tako bilo na Homolju, vidim i na Fruškoj... a i ovde će tako!
Može, može i takvi nam trebaju i sa njima smo se sprijateljili i u odličnim smo odnosima - testiranopedja wrote:S obzirom na trekove, ja bih mogao da krenem samo sa terencem
Što se mene tiče nije to loša ideja,ali ne znam da li je ostatak ekipe za to raspoložen.sel_emil wrote:Dejane, hocete i vi nociti na Zlatiboru ili dolazite direkt?Polar wrote:BG ekipa,Lesandro,Arxmilan i ja dolazimo na dogovoreno mesto.
Vidimo se freebikeri.
3600m?? moramo poneti vise piva ovaj put
Blažo,žao mi je ali mislim da bi nas bilo previše,sobzirom na svu opremu i još 4 bicikla.Blaza wrote:Pozdrav
Polar, jel bi moglo da se udenem ili je guzva? nekaqko bi mi odgovaralo da se sto rentabilnije prevezemo do CG. Javi
barda wrote:Sale, tih 200km offroud-a, ako ćeš nam biti logistika, delimo zajedno na koliko vidim za sada 18 duša... Mada za logistiku će trebati još jedna kola (najverovatnije Kušina), ali to neka sve objasni i organizuje Kuša - da se ja ne petljam puno
To mora da se podrazumeva ko god i cackalicu stavi u logisticki autosel_emil wrote:barda wrote:Sale, tih 200km offroud-a, ako ćeš nam biti logistika, delimo zajedno na koliko vidim za sada 18 duša... Mada za logistiku će trebati još jedna kola (najverovatnije Kušina), ali to neka sve objasni i organizuje Kuša - da se ja ne petljam puno
Trosak obe logistike moramo obavezno podeliti.
Naravno da delimo.To i piše u najavi.sel_emil wrote:barda wrote:Sale, tih 200km offroud-a, ako ćeš nam biti logistika, delimo zajedno na koliko vidim za sada 18 duša... Mada za logistiku će trebati još jedna kola (najverovatnije Kušina), ali to neka sve objasni i organizuje Kuša - da se ja ne petljam puno
Trosak obe logistike moramo obavezno podeliti.
Izvora zaista ima jako malo. Na Maganiku su koncentrisani uglavnom oko katuna Vragodo i Poljana (ima jedan koliko se sećam pored samog puta na završetku strmine od Granice ka Vragodu), a posle nije izvesno da ćete naleteti na nešto pre Kapetanovog jezera (doduše, pojavljuje se gomila potočića kada stignete do Bara Bojovića, ali je pitanje koliko je to za piće). Kasnije, kad prođete Krnovsko polje, naletećete na izvor (u stvari, koliko se sećam, u pitanju je bunar) pred samim skretanjem na put preko Lole, a onda vrlo moguće da na vodu nećete nabasati sve tamo negde do Krnje Jele. Doduše, usputni katuni sigurno imaju poneki izvor gde idu na vodu, ali treba skrenuti sa puta i pronaći ih. Onda kad krenete preko Sinjajevine imate samo jedan izvor, a to je bunar Smrdan.Polar wrote:sel_emil wrote:barda wrote: Ako neko zna,neka nam da više informacija o vodi. Dali da nosimo (18 x 5 lit = 90 kg) ili ima izvora? Da ne opterećujemo nepotrebno logistiku tim teretom.