Rajac - nedelja 04.11.2012
Moderator: Moderatori
Rajac - nedelja 04.11.2012
Evo jedna brzinska najava za NEDELJU 04.11.2012. godine, kao što smo se nešto i dogovarali na Goliji
Start u 8:30h na tački START-CILJ (odvajanje za planinu Rajac i selo Ba) - ibarska magistrala (posle Ljiga iz pravca Beograda)
Krug je oko 40km i 1000m uspona
Trasa: Kadina Luka - selo Ba - Ravna Gora - Dobra Voda - Planinarski dom Rajac - Kadina Luka
Organizatori: Fermax, Barda, Polar
http://freebiking.org/2012/11/rajac-kruzna-tura
Start u 8:30h na tački START-CILJ (odvajanje za planinu Rajac i selo Ba) - ibarska magistrala (posle Ljiga iz pravca Beograda)
Krug je oko 40km i 1000m uspona
Trasa: Kadina Luka - selo Ba - Ravna Gora - Dobra Voda - Planinarski dom Rajac - Kadina Luka
Organizatori: Fermax, Barda, Polar
http://freebiking.org/2012/11/rajac-kruzna-tura
Re: Rajac - nedelja 04.11.2012
Prognozeri obećavaju lepo vreme,pa da ga iskoristimo. Dolazim.
Ovako, ja bih možda išao i odgovaralo bi mi sa Polarom (ukoliko ima mesta, naravno) jer idem iz Beograda. Kao što rekoh, nisam još siguran da li definitivno idem, znaću sutra do nekih večernjih sati, tada bih i doneo konačnu odluku: idem ili ne.
Ako idem bilo bi mi ok, recimo od Sajma (GSP bus stanica kod biletarnice Sajma u dogovoreno vreme), ali dogovarali bismo se sutra naveče oko detalja, eventualno.
Moj telefon je 064/9364580 - Luka.
Ako idem bilo bi mi ok, recimo od Sajma (GSP bus stanica kod biletarnice Sajma u dogovoreno vreme), ali dogovarali bismo se sutra naveče oko detalja, eventualno.
Moj telefon je 064/9364580 - Luka.
Far over the misty mountains cold
To dungeons deep and caverns old
The pines were roaring on the height
The winds were moaning in the night...
To dungeons deep and caverns old
The pines were roaring on the height
The winds were moaning in the night...
Pridružujem se i idem sa Igorom. Ima, još jedno mesto iz Novog Sada. Bila bi šteta propustiti ovu priliku jer će biti lepo vreme, a i prilika je da testiram novi pogon koji sam stavio na Trek.
Evo Tomo, u to mesto onda upada Bole... da me neko ne preduhitri 
I odo' da se spremam...
Vidimo se onda, na začelju kolone!

I odo' da se spremam...
Vidimo se onda, na začelju kolone!
E ja popunio kola 
Baš mi drago što će se društvo ponovo okupiti - sada ću staviti novu verziju treka sa spojenom celom stazom, pa apdejtujte trek ko je već skinuo...

Baš mi drago što će se društvo ponovo okupiti - sada ću staviti novu verziju treka sa spojenom celom stazom, pa apdejtujte trek ko je već skinuo...
Због раније преузетих обавеза жао ми је што нећу моћи да возим овај пут са вама.
Желим вам добру забаву.
Желим вам добру забаву.
Ja bih verovatno išao iz Beograda. Imao bih dva mesta u kolima ako je neko zainteresovan.
Jel se zna otprilike do kad bi se završila vožnja?
Jel se zna otprilike do kad bi se završila vožnja?
Iz Kraljeva stizu Kusha i Marko.Ako ima jos zainteresovanih neka se jave.
Našem MARKU SREĆAN ROĐENDAN!!!!
Utisci o vožnji na viewtopic.php?f=1&t=2694 

There lie the woods of Lothlórien!...There are no trees like the trees of that land.
For in the autumn their leaves fall not, but turn to gold...