Uuuu koliko postova

. Baš lepo što je tako, mislim da smo zaslužili da na proleće, onako masovno (recimo, kao 2009. Kučaj) otvorimo sezonu u novom ruhu. Drago mi je da vam se, u načelu svima dopada dres. Barda je jedini direktno pogodio simboliku crvene boje na dresu

. U stvari zamisao mi je bila da to bude narandžasta, a ne permanentna crvena. Inače dve zelene bi trebalo da bude što izrazitije, fluoroscentne - da bude što upadljivije, živopisnije i atraktivnije, za razliku od dresa iz 2009. kada je bio, po meni nekako miran, neprodoran, suviše jednostavan, ali svakako veoma drag

. Nosio sam ga dugo, još uvek ga nosim i sačuvaću ga za uspomenu.
Dakle, otvorićemo ovu diskusiju i da pokušamo zajedno da ovu priču dovedemo do nekog stupnja da se bar velikoj većino, ako ne svima, ovo dopadne. Na početku, ja sam svakako da se pored 2 zelene uvede neka toplija, direktnija, agresivnija, prodornija i smelija boja napred. Ta boja bi, kao recimo, što je ova narandžasta (ali ajd sad, ne mora narandžasta), doprinela da dres bude atraktivniji, dinamičniji (ipak se bavimo vrlo, vrlo dinamičnim sportom), a definitivno bi ga izvukla iz uspavanosti zeleniša. Naravno, generalno zelena treba da bude dominantna i da sve vuče ka toj boji.
Pratiću redovno šta pišete, pa ću na osnovu vaših komentara izbaciti apdejtovanu verziju

. Treba znati jedno, da će dres zbog tri boje biti nešto skuplji, nego prethodni koji je bio u jednoj boji. Ali se zato razlika uočava odmah. Možemo i o tome diskutovati.
Barda, super si se setio za štampariju

Taman sam se brinuo da neće na mene pasti to teško breme, odlaska i pregovora sa štamparima. Čast svima, ali i više nego preko mere sam u toj priči tako da bi me obradovalo da ne moram i ovde to da radim, za promenu. Ja ću uraditi grafički deo, uradiću ako treba i separaciju za sito štampu za majice i dres, kad dođe vreme za to. Dogovaraćemo se.