Da li ovakav polovan MTB vredi 400e???Odnosno da li valja ova oprema koju ima?Hvala unapred.
TREK 6000 DISC
Frame
Alpha Black Aluminum w/semi-integrated head tube, twin taper down tube w/integrated gusset, formed top tube, wishbone seatstay, forged dropouts w/rack & fender mounts, replaceable derailleur hanger
Front Suspension SR Suntour XCR-RL w/coil spring, preload, remote lockout, 100mm travel
WHEELS
Wheels Shimano alloy M435 hubs; Bontrager Ranger 32-hole rims
Tires Bontrager XR3, wire bead, 26x2.2"
DRIVETRAIN
Shifters Shimano M590, 9 speed
Front Derailleur Shimano Deore
Rear Derailleur Shimano Deore XT
Crank Shimano M521, 44/32/22
Cassette SRAM PG-950 11-34, 9 speed
Pedals Wellgo alloy platform
COMPONENTS
Saddle Bontrager Evoke 1
Seat Post Bontrager, 31.6mm, 20mm offset
Handlebars Bontrager Low Riser, 31.8mm, 25mm rise, 9 degree sweep
Stem Bontrager SSR, 31.8mm
Headset 1-1/8" threadless, semi-integrated, semi-cartridge bearings
Brakeset Shimano M445 hydraulic disc brakes
Pitanje u vezi MTB???
Moderator: Moderatori
Re: Pitanje u vezi MTB???
Zavisi koliko je vozen, ako je dosta presao svakako ne vredi tih para. Ako nije to je po meni ok cena. Stavi i neku sliku da vidimo kako izgleda bajk.
Lepo izgleda bajk, sad vidim da je to model iz 2010 sa sve originalnim komponentama. To i nije tako lose ako nije puno vozen. Ako je dosta vozen ja ga ne bi kupovao ipak je to bicikli star skoro 3 godine. Pregledaj ga dobro, vidi koliko su izgrebani ram, vila i tockovi i takodje dal ima ulublnja na ramu i vili. To ce ti dosta reci koliko je vozen. Takodje pogledaj i kasetu kao i prednju zadnju u srednju glavu. Proveri i kocnice kako rade i koliko su pakne potrosene. Malo provozaj bajk, proveri kako radi vila i dal je bajk utegnut. Mozda ces nesto od toga morati da menjas pa probaj malo da spustis cenu. Verovatno ces uskoro morati da menjas kasetu lanac i pakne, to ti je oko 50-ak evra. Inace bajk lepo izgleda i ako je sve ok kupuj, neces pogresiti.
Ako si početnik i ne razumeš se previše u delove, možeš da ga gledaš do sutra i sam nećeš ništa pametno zaključiti.
Kao što (verovatno) polovna kola ne bi kupovao sam ako se ne razumeš u motor i ostale stvari, tako ti je isto i sa biciklom. Nađi nekoga u koga imaš poverenja da ti pogleda taj bajs. Slike ne znače mnogo (jer će retko koji prodavac da ti slika oštećenja na bajsu).
Kao što (verovatno) polovna kola ne bi kupovao sam ako se ne razumeš u motor i ostale stvari, tako ti je isto i sa biciklom. Nađi nekoga u koga imaš poverenja da ti pogleda taj bajs. Slike ne znače mnogo (jer će retko koji prodavac da ti slika oštećenja na bajsu).
Zapremina tela ipak nije dovoljna !
http://www.ehotim.com/blog/category/put ... iciklizam/
http://www.ehotim.com/blog/category/put ... iciklizam/
Moracu videti da povedem nekog.Zanima me i da li treba obracati paznju na to da li su sifteri DEORE ili ACERA?Odnosno jel ima neka velika razlika u kvalitetu?