Primetio sam da je naša oglasna aplikacija prestala da funkcioniše, nemam pojma zašto. Dijagnostikovanje problema trenutno prevazilazi moje kognitivne moći. Činjenica da sam to morao tek ja da primetim, a da mi niko do sada na to nije skrenuo pažnju, verovatno znači da dotična nikome nije ni potrebna. Jednostavno nije zaživela, i verovatno je najpametnije da se ukine - jedna briga na sajtu manje.
Šteta što nisam uspeo u nameri da fribajkeri ovaj sajt ipak dožive kao svoj i da shvate da on može da živi samo ako se zajedničkim naporima gradi. Ovako će se verovatno nešto promeniti, sajt živnuti, tek kad ja nađem vremena ili volje da poradim na njemu, što je tužno. Izgleda da su ipak sve lepe i značajne stvari na netu posledica entuzijazma i predanog rada pojedinaca, a ne zajednica, jer svi rezonuju u fazonu "što bih ja gubio vreme i trud na NJEGOV sajt"

Tako su se svi zatvorili u četiri zida svojih malih blogova i foto galerija, umesto da prave nešto zajedničko. Verovatno jedino tako stvari mogu da funkcionišu. Ego i novac su jedine stvari koje ljude motivišu.