TARA 30-04 maja
Moderator: Moderatori
TARA 30-04 maja
Freebikeri planiraju da 1 Maj provedu na Tari.Da li ste i vi voljni da im se pridružite.
Detaljnu najavu pogledajte ovde.http://freebiking.org/2014/04/tara-30-03majzapadni-deo
Imamo mogućnost još neki dan da odlučimo da li će mo biti smešteni u planinskoj kući na Predovom krstu.http://www.tara-planina.com/planinarska_kuca.htmlCena je 1700din. polu pansion.
Moramo dati akontaciju što znači ko želi mora uplati avans.Moj kontakt tel.0638563720.
Detaljnu najavu će mo postaviti posle rezervacije smeštaja.Potrebna je početna tačka za crtanje trekova.
Ukoliko se ne dogovorimo za smeštaj idemo na šator varijantu na mestima gde je kampovanje dozvoljeno.
Detaljnu najavu pogledajte ovde.http://freebiking.org/2014/04/tara-30-03majzapadni-deo
Imamo mogućnost još neki dan da odlučimo da li će mo biti smešteni u planinskoj kući na Predovom krstu.http://www.tara-planina.com/planinarska_kuca.htmlCena je 1700din. polu pansion.
Moramo dati akontaciju što znači ko želi mora uplati avans.Moj kontakt tel.0638563720.
Detaljnu najavu će mo postaviti posle rezervacije smeštaja.Potrebna je početna tačka za crtanje trekova.
Ukoliko se ne dogovorimo za smeštaj idemo na šator varijantu na mestima gde je kampovanje dozvoljeno.
Last edited by KUSHA on 15 Apr 2014, 23:17, edited 1 time in total.
Re: TARA 30-04 maja
Vidimo se.
Nadam se lepom vremenu.
Nadam se lepom vremenu.
Kampovanje je cini mi se dozvoljeno na Mitrovcu pored sportskih terena, tu sam stalno vidjao satore i niko im nije pravio probleme. Mitrovac je takodje odlicna tacka za pocetak voznje i bolja od Predovog Krsta jer povratak na Predov Krst posle celodnevne voznje moze biti problematican. Takodje na Mitrovcu postoji neki lovacki dom ili sumarska koliba gde je nocenje bez klope oko 500 din. Mozda je to i bolja varijanta sad jedino treba proveriti dal ima mesta. Koliko ce se dana voziti na Tari?
Ja sam vise za kamp variantu nego za polupansion, ali kako vecina odluci.
Prvog i drugog bi isao sigurno, treci cetvrti zavisi od ostalih ucesnika sa severa
Prvog i drugog bi isao sigurno, treci cetvrti zavisi od ostalih ucesnika sa severa
Пријављујем се, али само до 3 у недељу морам бити у Новом Саду.
Za obilazak Tare je Mitrovac bolje mesto. Predov krst je izolovan i nezgodno je iskombinovati lepe ture koje tu i počinju i završavaju.
U ravu si Pedja ali sam se već dogovorio sa vlasnikom oko smeštaja.
Plan i jeste da se voze tri dana.Već nekoliko njih ne može četri dana.Vozi se četvrtak-petak i subota.Dolazak je planiran u sredu uveče.
Plan i jeste da se voze tri dana.Već nekoliko njih ne može četri dana.Vozi se četvrtak-petak i subota.Dolazak je planiran u sredu uveče.
Kusha, imas ideje za kilometre?
Razmisljao sam da povedem jos dvoje pocetnika pa me zanima, jedan pocetnik je moja zena a drugi moj crni pametni labrador
A sto se tice smestaja definitivno treba ici u dom, hladno je i vlazno za satore.
Razmisljao sam da povedem jos dvoje pocetnika pa me zanima, jedan pocetnik je moja zena a drugi moj crni pametni labrador
A sto se tice smestaja definitivno treba ici u dom, hladno je i vlazno za satore.
-
ja sam pocetnik u biciklizmu i planiram da ucestvujem, najverovatnije samo 01.05. i 02.05. za ostalo se dogovoramo, mada nisam za sator jer se ne zna kako ce vreme biti, a i plalina je to
Definitivo se ide u dom.Ima još zainteesovanih žena koje bi išle ali bez bicikle.
Kuso, jesi li smislio sta ce se voziti? Ako treba pomoc u crtanju trekova prethodne dve godine sam dosta vozio po Tari pa ti mogu reci za dosta puteva kakvi su i dal su za bajk.
I ja se prijavljujem za ovu voznju. Nadam se da cu obezbediti sva cetiri slobodna dana.
I Goran i ja se radujemo ponovnom druženju .
I ja se prijavljujem
Vidimo se.
Vidimo se.