Pas... covekov najveci prijatelj, biciklisti najveci neprijatelj.

Sad se setih, oko Save (na setalistu) na potezu Usce-Savski nasip ih ima k'o kusih pasa

Onako leskare nezainteresovano, pa kada skoce... A Savski nasip da ne pricam. Jedini put kad sam vozio dalje od Gazele (vozio sam oko Karton City-ja i tamo je mirno, ali kada se krene dalje ka Toplani...) isao sam sa dva ortaka za 60-kom (autobus Zeleni venac-Toplana) i jedan se izgubi (skrenuo kroz tunel ispod pruge za Jurija Gagarina), mi smo mislili on prosisao napred (zna tako da se zagubi, ti krenes da pricas, a on od jednom 100 m ispred) i put nas navede pored jednog gradilista / baze / magacina / whatever. Odande izleti copor od 5 kerova velikih kao neki ovcari (odakle su li se samo stvorili), moj drug nastavi napred, oni produze za njim, a meni bas tada za nesrecu popusti sediste i propadne i jos i spadne lanac. Sva sreca izasao je covek iz tog objekta i pozvao ih unutra. Zamalo da budem na njihovo meniju za kasni rucak

. Inace, vozio sam tamo da skratim put ka setalistu u blokovima od Usca, cuo sam da drugi voze (ja sam vozio Jurija Gagarina), ali preporucujem za izbegavanje. Mozda jednom prodjem cisto turisticki sa naoruzanjem

.