PIRIN (Vihren 2914m. Bugarska) 23-27 Jula
Moderator: Moderatori
PIRIN (Vihren 2914m. Bugarska) 23-27 Jula
Najavu možete pogledati ovde:http://freebiking.org/2014/02/pirin-291 ... 23-27-jula
Last edited by KUSHA on 18 Mar 2014, 19:48, edited 2 times in total.
Re: PIRIN (Vihren 2914m. Bugarska) 30jul-03avgust
Ovo mi deluje kao nešto što ne bih propustio, ostaje samo pitanje da li ću tada biti sposoban za
vožnju, što sumnjam, ali eto, nadaću se tome.
Odličan predlog Kuša!
vožnju, što sumnjam, ali eto, nadaću se tome.
Odličan predlog Kuša!
I meni ovo zvuči primamljivo i zainteresovan sam da idem,ali do tada ima još puno vremena.Rano je,da sa sigurnošću,potvrdim polazak.
Drugari,nemojte nazivati ovo predlog.Ovo je najava MTB produženog vikenda koji će se dogoditi a ne predlog.
Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo!KUSHA wrote:Drugari,nemojte nazivati ovo predlog.Ovo je najava MTB produženog vikenda koji će se dogoditi a ne predlog.
Nisam ni mislio da je samo predlog, već sam tako bezveze napisao.
Odlična najava Kuša!

Kusha dragi jesi li mogao naci dalju a ljepsu destinaciju....1500 km u oba pravca od Bijeljine.... 

Volim Kušine ture uvek su pune izazova, da poradim mnogo na kondiciji pa da se vidimo.
Šta je to za jednog Volvoa V70 i sličnom.Kontaktirao me je jedan iz Louznice tako da postoji mogućnost da se kola napune a stim i troškovi smanje.Ovo sam nekoliko godina imao u planu i evo sad dodje na red.baboja wrote:Kusha dragi jesi li mogao naci dalju a ljepsu destinaciju....1500 km u oba pravca od Bijeljine....
Ha ha haKUSHA wrote:Šta je to za jednog Volvoa V70 i sličnom.Kontaktirao me je jedan iz Louznice tako da postoji mogućnost da se kola napune a stim i troškovi smanje.Ovo sam nekoliko godina imao u planu i evo sad dodje na red.baboja wrote:Kusha dragi jesi li mogao naci dalju a ljepsu destinaciju....1500 km u oba pravca od Bijeljine....

Me like
Nadam se da cu moci da se pridruzim!

Nadam se da cu moci da se pridruzim!
Tura je svakako impresivna i primamljiva.
Još uvek ne znam da li je Belmužijada tog ili sledećeg vikenda. A svaki pravi Svrljižanin, kakvim sebe smatram, ne propušta tu manifestaciju.
Ako je sledećeg vikenda, eto mene u Bugarskoj.
Još uvek ne znam da li je Belmužijada tog ili sledećeg vikenda. A svaki pravi Svrljižanin, kakvim sebe smatram, ne propušta tu manifestaciju.
Ako je sledećeg vikenda, eto mene u Bugarskoj.
Moj najbolji drugar od detinjstva se zeni taj vikend. Teoretske sanse nema da propustim njegovu svadbu.
Ako bi se tura mogla pomeriti vikend ranije ili vikend kasnije...
Ako bi se tura mogla pomeriti vikend ranije ili vikend kasnije...

Re: PIRIN (Vihren 2914m. Bugarska) 23-27 Jula
Zbog nemogućnosti nekolicine čestih učesnika na turama da prisustvuju ovom dogadjaju došlo je do promene datuma održavanja.
Termin je jednu sedmicu ranije 23-27 JULA.
Termin je jednu sedmicu ranije 23-27 JULA.
Dolazim 99,9% 

Ја ћу нажалост изгледа морати да пропустим ову туру зато што 25 јула крећем за Шпанију, једино ако би некако померио старт за 3-4 дана али питање је колико би све то могао да уклопим...
Ево број телефона од Лубена Аврамова из Софије +3590988355362 који је изразио жељу да дође на ову туру ако негде не оде тако да нека га неко контактира 7-8 дана пре туре.Он је професор Енглеског тако да неће бити проблем за споразумевање ко зна Енглески.
А ево и линк његовог фб
https://www.facebook.com/profile.php?id ... ts&fref=ts
Ево број телефона од Лубена Аврамова из Софије +3590988355362 који је изразио жељу да дође на ову туру ако негде не оде тако да нека га неко контактира 7-8 дана пре туре.Он је професор Енглеског тако да неће бити проблем за споразумевање ко зна Енглески.
А ево и линк његовог фб
https://www.facebook.com/profile.php?id ... ts&fref=ts