Pre godinu dana dobio sam u jednoj trange frange transakciji, uputstvo za izradu AZ Warrior trikea. Transakcija je bila bezvezna, ali je zato uputstvo original. nekih 17 dolara.

Osnovu pogona chini Shimano Nexus 8, napred je Santour XTC 48/38/28. Napred su BB5 kočnice a nazad jedma mala poslastica. Ručna kočnica - Pošto mi je trebala leva ručica menjača, desna mi je bila višak, i tako... ručna kočnica

Izuzetno je zgodna kada se ustaje i kada se seda. Cevka na kojoj je nameštena služi kao držač zastavice (na žalost trenutno nemam sliku)
zastavica je napravljena od štapa za pecanje i sigurnosnog prsluka. A može i da se spakuje kada se ne koristi.
Najveći deo proizvodnje je otišao na sistem za upravljanje. Originalno rešenje je značajno promenjeno, tako da na ovoj verziji osovina nije šraf već je integrisana sa ostatkom ramena.

Planirao sam inicijalno da imam jednu ručicu kočnice, ali se ispostavilo da je pravi pakao podesiti ceo sistem.

Na slici se vidi beli U flah, koji je služio kao spojka, sada su ostali samo njegovi ostaci...

Tricikl ima dva trkača,

Na slici se vidi zadnji. povratni deo lanca ide ispod njega, kroz baštensko crevo.

Trike ima retrovizore, koji su izuzetno korisni. Sedište je iz Staintrikes, vrlo prihvatljive cene (u poredjenju sa stranim sedištima).
toliko.
ležeči...
Veselin