GOLIJA 03-05 oktobar(vatromet jesenjih boja)
Moderator: Moderatori
GOLIJA 03-05 oktobar(vatromet jesenjih boja)
Budite deo nepreglednog prostranstva najviše planine jugozapada Srbije.Golija če vam,sa svojih 75000ha nabujalog zelenila,oduzeti dah i ostaviti bez reči.Rariteti flora i fauna koji vas iznenadjuju na svakom koraku i zadivljuju svojom jedinstvenošću,učiniće da shvatite da postoji još mnogo toga što niste videli,a što treba iskusiti.Slika govori hiljadu reči,zato budite deo nje,vidite,osetite i dišite Goliju.
Ukoliko želite da se opustite i na miru uživate u pravom prirodnom okruženju,bogastvu bilja,izvora,jezera i zelenih proplanaka kao iz bajke,onda je FREEBIKING pravi izbor.Dozvolite da se freebikeri pobrinu da svoje vreme provedete kvalitetno.
Detaljnu najavu pogledajte ovde:http://freebiking.org/2014/09/golija-03 ... enjih-boja
Ukoliko želite da se opustite i na miru uživate u pravom prirodnom okruženju,bogastvu bilja,izvora,jezera i zelenih proplanaka kao iz bajke,onda je FREEBIKING pravi izbor.Dozvolite da se freebikeri pobrinu da svoje vreme provedete kvalitetno.
Detaljnu najavu pogledajte ovde:http://freebiking.org/2014/09/golija-03 ... enjih-boja
Re: GOLIJA 03-05 oktobar(vatromet jesenjih boja)
Kusa mislim da je sredina oktobra pogodak za vatromet boja, mislim da je priroda tad najsarenija.
Ali nesumnjam da ce uzivanje biti i pocetkom oktobra.
Ali nesumnjam da ce uzivanje biti i pocetkom oktobra.
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
2012 је било чаробно, како каже Емира "и опет ћу".
Ima još mesec dana do polaska, ali ajde da najavim dolazak sa super tastom Tomom koji bi vozio logistiku i jako je nestrpljiv
Znači imam još dva mesta u kolima za bicikliste iz Novog Sada (taman i da isprobam nove nosače na laviću)
Znači imam još dva mesta u kolima za bicikliste iz Novog Sada (taman i da isprobam nove nosače na laviću)
Preliminarno najavljujem petoro Iz Beograda, od kojih jedan verovatno neće voziti bicikl, jer je povredjen trenutno.
Može da se desi da otkažemo učešće u slučaju lošeg vremena, i loše vremenske prognoze, zato je ova najava preliminarna, ne i konačna.
Imamo prevoz, ali pošto nas je petoro, puni smo.
Može da se desi da otkažemo učešće u slučaju lošeg vremena, i loše vremenske prognoze, zato je ova najava preliminarna, ne i konačna.
Imamo prevoz, ali pošto nas je petoro, puni smo.
Najavljujem preliminarno nas troje možda četvoro iz NSa? Ima li negde nekih detaljniji info o smeštaju?
Link za prvo prenoćište: http://www.radocelo.com/
Kako stvari stoje za sad ima više zainteresovanih od smeštajnog kapaciteta motela Radočelo
Dve nedelje pre polaska ovde na forumu
počinjemo da pravimo spisak prijavljenih I ko će skim u kola.Spisak će se svakodnevno ažurirati.
Kako stvari stoje za sad ima više zainteresovanih od smeštajnog kapaciteta motela Radočelo
Dve nedelje pre polaska ovde na forumu
počinjemo da pravimo spisak prijavljenih I ko će skim u kola.Spisak će se svakodnevno ažurirati.
I ja se prijacljujem i najverovatnije cu napuniti auto. I ne odlayem ni u slucaju da prognoziraju , sneg , grad , ciklon , apokalipsu i sve ostalo sto moze zadesiti biciklistu , pacak ni medvedi i vukovi koji strenutno gore prave pir sa ovcama!!!
Racunaj i mene!
Vreme je da počnemo sa pravljenjem spiska učesnika kako bi blagovremeno obezbedili smeštaj.Spisak se svakodnevno ažurira i potrebno je da svi zainteresovani potvrde svoj dolazak na forumu ili direktno meni.
Ujedno ovde se dogovaramo ko skim ide u kola kako bi se kola popunila i smanjili troškovi puta.
Kako stvari trenutno stoje interesovanje je ove godine najveće.Nadam se da će mo uspeti da obezbedimo dovoljan smeštaj.
- NOVI SAD (kola-1)
-Barda
-Toma
-Nole
-NOVI SAD (kola - 2 )
-Emil
-Zlatko
-Nikola
-MITROVICA
-Lazar
-Strahinja
- BEOGRAD (kola- 1)
-Goran
-Emira
-Ćira
-Angelss
-
- BEOGRAD (kola- 2)
-Christoph
-Anna
- KRALJEVO(kola- 1)
-Kuša
-Snežana
-Prle
-Nikola
- BEOGRAD (kola-3)
-Ljilja
-Vlado
-Djole
-BEOGRAD (kola - 6)
-Perasarma
-Srdjan
-BEOGRAD (kola-7)
-Fermax
-VALJEVO
-IvanV.
-supruga
-u kombiju imaju još 3.mesta
-BJELJINA-ŠID
-Dalibor
-Velibor
-Mišo
-ČAČAK
-Miloš
Dolaze u subotu ujutru.
-MASTERBIKE KRALJEVO 8-osoba
-DROBNJAKOVIĆI
-Bojan
-Luka
-Stefan
-.
-Proda
UKUPNO POTVRDJENIH PRIJAVA 45
Ujedno ovde se dogovaramo ko skim ide u kola kako bi se kola popunila i smanjili troškovi puta.
Kako stvari trenutno stoje interesovanje je ove godine najveće.Nadam se da će mo uspeti da obezbedimo dovoljan smeštaj.
- NOVI SAD (kola-1)
-Barda
-Toma
-Nole
-NOVI SAD (kola - 2 )
-Emil
-Zlatko
-Nikola
-MITROVICA
-Lazar
-Strahinja
- BEOGRAD (kola- 1)
-Goran
-Emira
-Ćira
-Angelss
-
- BEOGRAD (kola- 2)
-Christoph
-Anna
- KRALJEVO(kola- 1)
-Kuša
-Snežana
-Prle
-Nikola
- BEOGRAD (kola-3)
-Ljilja
-Vlado
-Djole
-BEOGRAD (kola - 6)
-Perasarma
-Srdjan
-BEOGRAD (kola-7)
-Fermax
-VALJEVO
-IvanV.
-supruga
-u kombiju imaju još 3.mesta
-BJELJINA-ŠID
-Dalibor
-Velibor
-Mišo
-ČAČAK
-Miloš
Dolaze u subotu ujutru.
-MASTERBIKE KRALJEVO 8-osoba
-DROBNJAKOVIĆI
-Bojan
-Luka
-Stefan
-.
-Proda
UKUPNO POTVRDJENIH PRIJAVA 45
Last edited by KUSHA on 02 Oct 2014, 16:09, edited 16 times in total.
Ja cu voziti samo nedelju,posto u subotu idem u Lucane na utakmicu Mladost-Partizan pa cu odatle odmah posle utakmice nastaviti ka Ivanjici i doci na Goliju...Pa ako bude bilo mesta sa nekim da se vratim neka me racuna...
Ns auto troje za sada mozda + jedan.
Mislim da bi trebao i trio-fantastiko da se pojavi na Goliji tj ja moj brat i drug Miso...
Razmisljam da se pridruzim. Nov sam ovde, pa je red da se upoznamo kako dolikuje. Muci me samo ako bude lose vreme, vrlo sam ogranicen sa garderobom za voznju u takvim uslovima, ali sam voljan da rizikujem. Imam auto, ali nemam nosac za bajsove, tako da bi sa mnom mogao jedan do tamo i nazad (iz Beograda), osim ako neko nema ekstra nosac za peta vrata - onda moze onoliko koliko nosac ponese
Kako za sada stojimo sa smestajem, ima li mesta?
Kako za sada stojimo sa smestajem, ima li mesta?