KUČAJ (severoistočni) 19.oktobar
Moderator: Moderatori
Re: KUČAJ (severoistočni) 19.oktobar
Iz Beograda jos Lesandro, Boban, Ivan i ja.
U koliko sati je planiran start, da isplaniramo kada da krenemo iz Bgd-a.
Došlo bi nas petoro, možda i još neko, ali za sada sigurni Kiza, Milevuc, Panta, Paspalj i ja, prevoz imamo, idemo jednim kolima, ako nas bude više možda krenemo sa dva automobila, u tom bi slučaju bilo i neko slobodno mesto u kolima, javićemo ako dodje do promene.
P.S. ako neko ima iskustva, koliko je vremena potrebno da se stigne kolima iz Bg-a do starta, opuštene vožnje bez žurbe.
Došlo bi nas petoro, možda i još neko, ali za sada sigurni Kiza, Milevuc, Panta, Paspalj i ja, prevoz imamo, idemo jednim kolima, ako nas bude više možda krenemo sa dva automobila, u tom bi slučaju bilo i neko slobodno mesto u kolima, javićemo ako dodje do promene.
P.S. ako neko ima iskustva, koliko je vremena potrebno da se stigne kolima iz Bg-a do starta, opuštene vožnje bez žurbe.
Dolazim sa Marsovcima!
Ima oko 160 km , i trealo bi da se stigne za oko 2,5 sata. Ide brzo po autoputu ali kad se skrene ka Svilajncu i dalje Despotovcu , malo je losiji asfalt. A od Lisina do vinatovace je i oko 11 km makadama.vidak wrote:U koliko sati je planiran start, da isplaniramo kada da krenemo iz Bgd-a.
fala pero, vidimo se u nedelju, samo jos da vidimo u koliko sati...
Start je u 9h.Potrebno je sigurnih 2,5h.Od Lisina ima 13km dobrog makadama.
hvala kusho, pozdrav, vidimo se...
U mislima cu biti sa Vama i ovaj vikend...
A zapravo cu da radim kao proteklih 3 meseca 24/7...

A zapravo cu da radim kao proteklih 3 meseca 24/7...
Биће то још једна вожња са доста учесника, желим вам лепо време и добар провод. 

Zdravo svima.
Ja sam iz Beograda i želeo bih da se priključim. Mogao bih da se da se nekom priljučim, ali i bih mogao ići i svojim kolima.
Javite ako kod nekog ima mesta, a javite se i ukoliko imate želju, a nemate prevoz.
Pre sam za varijantu da se porani nego da se prespava...
Pozdrav...
Ja sam iz Beograda i želeo bih da se priključim. Mogao bih da se da se nekom priljučim, ali i bih mogao ići i svojim kolima.
Javite ako kod nekog ima mesta, a javite se i ukoliko imate želju, a nemate prevoz.
Pre sam za varijantu da se porani nego da se prespava...
Pozdrav...
Polako ali hrabro približavamo se rekordnom broju učesnika koji iznosi 64 i to se upravo dogodilo na Kučaju .Bila je druga ruta i proleće.
-
Iz Zrenjanina stižemo drugar Neša i Ja.Bili smo te rekordne 2010 i lepo pamtimo taj 10.april.Jeli sa nama sad oboren rekordKUSHA wrote:Polako ali hrabro približavamo se rekordnom broju učesnika koji iznosi 64 i to se upravo dogodilo na Kučaju .Bila je druga ruta i proleće.

Mi ćemo stići po mraku u subotu pre 20:00 časova ,upalite svetlo da vas lakše nađemo

Ja dolazim u nedelju ujutru na start.Nemam informaciju da neko kampuje.Cristof i Anna dolaze ali oni spavaju u Lisinama 13 km pre starta.miloš.Xgen wrote:Iz Zrenjanina stižemo drugar Neša i Ja.Bili smo te rekordne 2010 i lepo pamtimo taj 10.april.Jeli sa nama sad oboren rekordKUSHA wrote:Polako ali hrabro približavamo se rekordnom broju učesnika koji iznosi 64 i to se upravo dogodilo na Kučaju .Bila je druga ruta i proleće.![]()
Mi ćemo stići po mraku u subotu pre 20:00 časova ,upalite svetlo da vas lakše nađemo![]()
Last edited by KUSHA on 17 Oct 2014, 20:46, edited 1 time in total.
Ima li jedno mjesto iz Beograda?
Ja dolazim sa Kristofom i Anom kolima u subotu, jos cu odluciti da li spavam u satoru ili u apartmanu.