Ne verujem u to da neko zna da radi sve čega se prvi put lati u životu. Verujem u to, da nam Gospod, kroz vođstvo Duha Svetog, daje znanje ili sposobnost koji su nam u tom trenutku najpotrebniji - pod uslovom da i proces, a i krajnji rezultat stavimo u Njegove ruke.
Zapamtite to i u današnjem trenutku - šta god sa ljubavlju i verom tražimo, daće nam se. I vozilo pred vama je čudo na svoj način. I da, Bog je najbolji inženjer - pa on je smislio prirodne zakone.

Zato možemo bukvalno u SVEMU da mu se obratimo.
Ja sam više puta stao i tražio vođenje, jer sam nailazio na tehničke probleme koje nisam znao sam da rešim. Mehanizam upravljanja i još puno drugih detalja su vrlo složeni i na ovaj način rešeni ne postoje nigde drugde u branši. Samo vozne karakteristike sam testirao na metalnom kosturu (slika iz prvog posta) 5,5 meseci. Posle kruga po okolnim uličicama sekao sam, vario, novi krug, pa opet seci, vari i tako, činilo se nikad neće biti ništa od njega. Ali evo ga.
Prešaom sam skoro 300 km u njemu, uglavnom ture po 10 - 14 km. Rekord brzine je 34 km/h (na idealno glatkom putu), krstareća 15 - 18 km/h, a ekonomična (ni ne osetiš da motaš, možeš do sutra) 12 - 13 km/h. Znam šta bih drugačije, znam šta bih bolje, ne može bilo ko da sedne pa da ga tera jer ima svoje zamke i trikove, svoju "ćud", ali sveukupan doživljaj je fantastičan.
Želim i Vama puno uspeha u projektima o kojima maštate - samo napred!