GOLIJA 20-22 oktobar
Moderator: Moderatori
GOLIJA 20-22 oktobar
Detaljan dogovor i prijavljivanje možete pratiti ovde.
Takodje ovde se pravi spisak ko skim dolazi kako bi se bolje organizovali oko prevoza i oji se svakodnevno ažurira.
Takodje ovde se pravi spisak ko skim dolazi kako bi se bolje organizovali oko prevoza i oji se svakodnevno ažurira.
Last edited by KUSHA on 03 Oct 2017, 20:36, edited 1 time in total.
Re: GOLIJA 6-8 oktobar
..a dje ti je taj spisak..?
Uglavniom stavi me na brojno stanje, a sa kim cu da se dokotrljam do Radočela...videcemo još...
Uglavniom stavi me na brojno stanje, a sa kim cu da se dokotrljam do Radočela...videcemo još...
Prijavljujem se, za prevoz videći još.
Maksimalni broj kreveta za prvu nić je 30.Za sad dok ne dobijem informaciju da li će svi kreveti biti slobodni, mi raspolažemo sa 22 kreveta.
Najbliži smeštaj koji je udaljen 15km- od motela Radočelo je konak man.Studenica(cena 1200din.)Tel. za rezervacije 64-64-67-492.
Zamolio bih sve koji dolaze da mi potvrde dolazak(063 85 63 720 Kuša) kako bih imao evidenciju zbog pravljenja rasporeda za drugo noćenje.
Najbliži smeštaj koji je udaljen 15km- od motela Radočelo je konak man.Studenica(cena 1200din.)Tel. za rezervacije 64-64-67-492.
Zamolio bih sve koji dolaze da mi potvrde dolazak(063 85 63 720 Kuša) kako bih imao evidenciju zbog pravljenja rasporeda za drugo noćenje.
Last edited by KUSHA on 03 Oct 2017, 20:39, edited 14 times in total.
-
Ako ima jos neko iz Beograda pa da se ukombinujemo oko puta neka se javi na 06381231517
-
molio bi nekoga ko je vec bio na ovakvim turama a dobre je volje da napise spisak stvari koje nosi (i oprema i hrana i sve sto mu u padne na pamet)
hvala (mtb pocetnik)
hvala (mtb pocetnik)
Evo i mene sa Noletom iz Novog Sada. Stižemo u petak veče u Radočelo.
Ćao Kušo,
Prijavajujem kolegu Mileta Milješića.
Nas dvojica ćemo mojim kolima al nam je kapacitet 3kom (isključujući točak 29"), tako da nam treba još jedan čoek da se popunimo. AKo imaš nekog (neku) solera (ku) poveži nas.
Prijavajujem kolegu Mileta Milješića.
Nas dvojica ćemo mojim kolima al nam je kapacitet 3kom (isključujući točak 29"), tako da nam treba još jedan čoek da se popunimo. AKo imaš nekog (neku) solera (ku) poveži nas.
Re: GOLIJA 20-22 oktobar
Zbog loše vremenske prognoze pomera se za 20-22 oktobar
Re: GOLIJA 20-22 oktobar
Ko nije bio, puno je propustio!