Nosac za bajk za peta vrata na kolima
Moderator: Moderatori
Nosac za bajk za peta vrata na kolima
Da li iko zna gde ima da se kupi nosac za biciklove onaj sto se kaci na gepek odnosno peta vrata?
- Istar Genome
Uzmi Thule i nećeš se pokajati. Jeste da košta malo više, ali vredi neuporedivo u odnosu na razna kineska sranja što se valjaju unaokolo. U Srbiji Thule distribuira Tandex iz Subotice, 024/602144, pa će ti oni reći gde bi toga moglo da bude u Novom Sadu. U Beogradu im je predstavnišvo pored Koka Kole na starom novosadskom putu, a telefon je 011/2199584.
Ako imaš na autu kuku još bolje je da uzmeš model koji se kači na kuku, nema petljanja sa pritezanjem gurtni i brige hoće li da ti izgrebe nešto na petim vratima.
Inače, što se grebanja bicikala tiče, nema nosača koji će ih 100% zaštiti od grebanja. Možeš pri transportu da ih umotavaš u sunđere, oblepiš trakama, postaviš između bajseva neke jastučiće, ali čemu to? Bicikl je potrošna roba kao i svaka druga i što se više trudiš da ga zaštitiš od ogrebotina, to ćeš se više nervirati oko svake ogrebotine koju na njemu napraviš. A nema šanse da ga nikad nigde ne ogrebeš. Slična priča i sa džipovima - jebeš taj džip koji nema sa strane ogrebotine od provlačenja kroz žbunje . Stvari služe da bismo ih što ugodnije koristili, a ne da posle budu "lepe" za dalju prodaju Kad se čovek pomiri s tom činjenicom počinje da živi mnogo opuštenije i prestaje da bude rob stvari...
Ako imaš na autu kuku još bolje je da uzmeš model koji se kači na kuku, nema petljanja sa pritezanjem gurtni i brige hoće li da ti izgrebe nešto na petim vratima.
Inače, što se grebanja bicikala tiče, nema nosača koji će ih 100% zaštiti od grebanja. Možeš pri transportu da ih umotavaš u sunđere, oblepiš trakama, postaviš između bajseva neke jastučiće, ali čemu to? Bicikl je potrošna roba kao i svaka druga i što se više trudiš da ga zaštitiš od ogrebotina, to ćeš se više nervirati oko svake ogrebotine koju na njemu napraviš. A nema šanse da ga nikad nigde ne ogrebeš. Slična priča i sa džipovima - jebeš taj džip koji nema sa strane ogrebotine od provlačenja kroz žbunje . Stvari služe da bismo ih što ugodnije koristili, a ne da posle budu "lepe" za dalju prodaju Kad se čovek pomiri s tom činjenicom počinje da živi mnogo opuštenije i prestaje da bude rob stvari...
- Istar Genome
Sale je u pravu bajs je potosna roba,i kao i sve stvari postoji da dam sluzi a ne da nas nervira i da nam kida zivce.Jedino sa njim treba postupati kao bonus phater familias-dobar domacin i ponasati se savesno...Meni je u pocetku bilo zao,ali sam pregoreo i shvatio da ako zelim besprekoran bajs onda mora da sedi u sobi i da mi bude relikvija...I od tada vozim,lomatam se po nedodjijama,stavljam ga na korpu i u auto,grebem,gulim itd...Za 20 godina biciklizma ovo mi je 8mi 9ti bajs...i bice ih jos jer ja sam kupio njih a ne oni mene...u medjuvremenu sam se izvestio u farbanji ramova,plastificiranju izradi nalepnica...Vozite i ne patite od ogrebotina i ostalih gluposti,jer najvaznije je uzivanje u voznji a ne kakv je ram!!!
BTW korpa koja se montira na kuku je sjajna,samo ja na swiftu nemam kuku i glupo je da se montira pa lomatam branik i peta vrata.
BTW korpa koja se montira na kuku je sjajna,samo ja na swiftu nemam kuku i glupo je da se montira pa lomatam branik i peta vrata.
Nema mesta gde mozete traziti um
on je kao otisci nogu
ptica na nebu.
on je kao otisci nogu
ptica na nebu.