Moja cura i ja htjeli smo da kupimo biciklo. Živimo u Podgorici i mogu vam reći da je ovdje izbor veeeoma mali il' bolje rečeno nikakav. Imaju dvije prodavnice i to otprilike se svodi na to da oni tu prodaju prvenstveno drugu robu a da su im bicikla samo usputna stvar. Problem je i u tome što nema ni majstora tj. servisa, kao ni mjeste il' načina da dođeš do dobrih polovnih bicikala. Ja se ne razumijem mnogo u bicikla al' ako mi neko ponudi Salcano kao vrhunsko biciklo znan da tu nešto smrdi. I to, kad dođeš u prodavnicu ti ljudi koji rade tamo ne umiju ni da ti prodaju to što imaju ni da ti kažu ovo valja ovo ne i sl.
E dobro sad poslije ovog "malog" uvoda da pređem na pitanja.
Ja sam mislio da potrošim za biciklo do 450€ a moja cura do 300€. Bicikla smo najviše planirali za vožnju po gradu(trotoari, prepreke,asfalt i sl) i možda neke kraće ture u prirodu. Lutajući gradom našli smo na ponude: Polard, GT i nešto od Scott-a.
Najizglednije su mi ponude ovih GT-a:
Avalanche 3.0 Disc - 400 €
Outpost - 260 €
Aggressor - 245 €
Najvise što me je opredijelilo za ovo je 2 godine garancije kao i to da mi izgleda da je GT dobra marka.
Vaše mišljenje o GT-u?
Vaše mišljenje o ovim modelima?
Vaše mišljenje o odnosu cijena/kvalitet?
Takođe me zanima da li imate neki predlog kako da dođem do normalnog bicikla u Podgorici.
I još jedna bitna napomena