Dakle imam CatEye Velo 8, jel moze neko da mi pojasni kako da postavim distance (i sve ostale parametre koji su vezani za jednu voznju) na nulu a da Odo tj. ukupnu kilometrazu ne postavim na nulu?
I jel zna neko koliko ima pun krug oko ade iskljucivo biciklistickom stazom? Meni izadje oko 8-9km, jel moguce da ima toliko?
CatEye Velo 8
Moderator: Moderatori
-
Re: CatEye Velo 8
Paaa, poništiš merač dok pokazuje trenutnu distancu ili vreme?
Nasao sam kako da ponistim, treba drzati mode dugme 2sekunde.
Ko bi rekao da ta informacija pise u uputstvu dok sam namestao brzinomer video sam u uputstvu da pise nesto za reset ali sam samo pretpostavio da to resetuje sve i nisam citao sta tacno radi.
I znaci moguce je da ima 8-9km oko ade? Onda valjda dobro radi CatEye.
Hvala svima na odgovorima.
Ko bi rekao da ta informacija pise u uputstvu dok sam namestao brzinomer video sam u uputstvu da pise nesto za reset ali sam samo pretpostavio da to resetuje sve i nisam citao sta tacno radi.
I znaci moguce je da ima 8-9km oko ade? Onda valjda dobro radi CatEye.
Hvala svima na odgovorima.
Imam ja taj brzinometar tri godine, radi super. Nije ni najbolji ali je zaista vrh u tom cenovnom rangu. Precizan je zaista, na predjenih 1000 metara gresi oko 20 metara, po nekom mom grubom merenju i testiranju.
Mozda nisi namestio da radi za tvoju velicinu tocka/sirinu gume pa zato gresi. Imas u uputstvu kako.