Za neodlucne da krenu ovim pravcem jos par slika sa puta,fantastisni predeli kupanje u tri mora,a o skulpturama i civilizaciji starog Rimskog carstva ne treba uzalud trositi reci.
pozdrav od Rajka
http://turneja2008.fotopic.net/c1555894.html
jos malo slika Pozarevac--Slovenija-Italija-C.gora
Moderator: Moderatori
trajekt
Zdravo cena trajekta je 56 eura, 44 eura trajekt i 12 eura lucka taksa biciklu prijavis i dobijes kupon za gratis prevoz bajsa.To ti je za palubu sa Pulman sedistima za koja kazu da su avionska ali sam se vozio i avionom ali ova su mnogo veca,sira i udobnija i mogu da se obore maltene u lezeci polozaj pa se spava odlicno.Inace krece se iz Barija u 22 casa i stize se u Bar u 8 ujutru.
pozdrav od Rajka
U nedelju krecem za Albaniju preko Ohrida pa ce biti krajem meseca slika iz Albanije i Makedonije. C.Goru znamo pa nisam ni sad postavljao slike.
pozdrav od Rajka
U nedelju krecem za Albaniju preko Ohrida pa ce biti krajem meseca slika iz Albanije i Makedonije. C.Goru znamo pa nisam ni sad postavljao slike.
-
- Freebiker
Mislim da ti je bicikl zadnja briga
A posto je Merida,nikako nije neko smece tipa najjeftinijeg capriola,
te to ne bi trebalo da te brine uopste.
Ne bih da trpam reci u Rajkova usta,ali koliko vidim sa slika,covek ima sasvim "obican" bajs,sa kvalitetnim delovima (nista preskupo)
i sve to sto je prevezao,prevezao je najvise zahvaljujuci dobroj volji
i svaka mu cast!
Dzaba dobar konj,ako jahac ne valja
Cak i ja,koji nemam ni zene ni dece,ni bog zna kakvih poslovnih obaveza,
mu zavidim na vremenu koje moze da odvoji i izveze sve sto je izvezao.
Kad resis sve to,bicikl ce ti biti zadnje o cemu ces misliti ..
Pozzz

te to ne bi trebalo da te brine uopste.
Ne bih da trpam reci u Rajkova usta,ali koliko vidim sa slika,covek ima sasvim "obican" bajs,sa kvalitetnim delovima (nista preskupo)
i sve to sto je prevezao,prevezao je najvise zahvaljujuci dobroj volji

i svaka mu cast!
Dzaba dobar konj,ako jahac ne valja

Cak i ja,koji nemam ni zene ni dece,ni bog zna kakvih poslovnih obaveza,
mu zavidim na vremenu koje moze da odvoji i izveze sve sto je izvezao.
Kad resis sve to,bicikl ce ti biti zadnje o cemu ces misliti ..
Pozzz
rajko55
Hvala na pomoci Igore bitna je volja srce i solidan bajs,inace vozim Fuji outland comp SE cros , menjac 3x9 shimano xt , tockovi 28 a vremena imam jer sam u penziji.A inace sam presao 8200 km do sada ove sezone grad ne racunam jer tu vozim montericu koja nema merac.Posle Albanije cu imati preko 10 000 i bice dosta za ovu sezonu, posle idu jednodnevne voznje do 15o km i priprema za 2009 i put za Barselonu i povratak preko Pariza i Luxemburga 6000 km ali otom potom.
pozdrav od Rajka
pozdrav od Rajka