jos malo slika Pozarevac--Slovenija-Italija-C.gora

Kraći i duži izveštaji i putopisi sa vaših putovanja po divljini, bilo planinarskih, bajkerskih ili nekako drugačije koncipiranih

Moderator: Moderatori

Post Reply
rajko55
Freebiker

jos malo slika Pozarevac--Slovenija-Italija-C.gora

Post by rajko55 »

Za neodlucne da krenu ovim pravcem jos par slika sa puta,fantastisni predeli kupanje u tri mora,a o skulpturama i civilizaciji starog Rimskog carstva ne treba uzalud trositi reci.
pozdrav od Rajka

http://turneja2008.fotopic.net/c1555894.html
milanvuk

Post by milanvuk »

koliko kosta trajekt
rajko55
Freebiker

trajekt

Post by rajko55 »

Zdravo cena trajekta je 56 eura, 44 eura trajekt i 12 eura lucka taksa biciklu prijavis i dobijes kupon za gratis prevoz bajsa.To ti je za palubu sa Pulman sedistima za koja kazu da su avionska ali sam se vozio i avionom ali ova su mnogo veca,sira i udobnija i mogu da se obore maltene u lezeci polozaj pa se spava odlicno.Inace krece se iz Barija u 22 casa i stize se u Bar u 8 ujutru.
pozdrav od Rajka

U nedelju krecem za Albaniju preko Ohrida pa ce biti krajem meseca slika iz Albanije i Makedonije. C.Goru znamo pa nisam ni sad postavljao slike.
milanvuk

Post by milanvuk »

cao pozdrav za tebe jel mozes jos da napises kakav bajs vozis tipa koji opreme ja bih krenuo na put ali ne znam kolko ce da izdrzi ova moja merida
IRalic
Freebiker

Post by IRalic »

Mislim da ti je bicikl zadnja briga ;) A posto je Merida,nikako nije neko smece tipa najjeftinijeg capriola,
te to ne bi trebalo da te brine uopste.

Ne bih da trpam reci u Rajkova usta,ali koliko vidim sa slika,covek ima sasvim "obican" bajs,sa kvalitetnim delovima (nista preskupo)
i sve to sto je prevezao,prevezao je najvise zahvaljujuci dobroj volji :)
i svaka mu cast!
Dzaba dobar konj,ako jahac ne valja ;)
Cak i ja,koji nemam ni zene ni dece,ni bog zna kakvih poslovnih obaveza,
mu zavidim na vremenu koje moze da odvoji i izveze sve sto je izvezao.
Kad resis sve to,bicikl ce ti biti zadnje o cemu ces misliti ..

Pozzz
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)
------------------
http://velomotion.weebly.com

Image
rajko55
Freebiker

rajko55

Post by rajko55 »

Hvala na pomoci Igore bitna je volja srce i solidan bajs,inace vozim Fuji outland comp SE cros , menjac 3x9 shimano xt , tockovi 28 a vremena imam jer sam u penziji.A inace sam presao 8200 km do sada ove sezone grad ne racunam jer tu vozim montericu koja nema merac.Posle Albanije cu imati preko 10 000 i bice dosta za ovu sezonu, posle idu jednodnevne voznje do 15o km i priprema za 2009 i put za Barselonu i povratak preko Pariza i Luxemburga 6000 km ali otom potom.
pozdrav od Rajka
rajko55
Freebiker

Post by rajko55 »

Tek ce biti dopuna slika kad se krajem meseca vratim iz Albanije,jer ih imam preko 1300 sa tog putovanja.Pozdrav bajkerima od
Rajka
Post Reply