Ciscenje foruma
Moderator: Moderatori
Ja bih pre rekao da ti imas neki kompleks.
Jednostavno - latinske poslovice sam naucio jer sam ga ucio u gimnaziji kao i svi ostali u mom odeljenju. A odredjene poslovice su mi se jako svidele i svrstavam ih u omiljene.
Zasto bi ucio.... a zasto ucis pola stvari u zivotu?
Ima i za to pricica... zaboravih ko je u glavnoj ulozi ali taj covek objasnjava ucenicima teoriju matematike i posto je ucenik naucio prvu teoriju pita ucitelja:
"A kakve ja koristi imam od toga?"
I ucitelj pozove slugu i kaze - "Daj ovom detetu tri dukata jer on mora da ima koristi od svega sto uradi"
Toliko.
Jednostavno - latinske poslovice sam naucio jer sam ga ucio u gimnaziji kao i svi ostali u mom odeljenju. A odredjene poslovice su mi se jako svidele i svrstavam ih u omiljene.
Zasto bi ucio.... a zasto ucis pola stvari u zivotu?
Ima i za to pricica... zaboravih ko je u glavnoj ulozi ali taj covek objasnjava ucenicima teoriju matematike i posto je ucenik naucio prvu teoriju pita ucitelja:
"A kakve ja koristi imam od toga?"
I ucitelj pozove slugu i kaze - "Daj ovom detetu tri dukata jer on mora da ima koristi od svega sto uradi"
Toliko.
Upravo dobih i pretnju preko privatne poruke od ovog mladog gospodina...
Ralicu - i ostali - ako je jos neko dobio - javite mi... Ja razmisljam sve ovo lepo da upakujem i posaljem drugom okruznom javnom.
Stoga i moderatore bih zamolio da zakljucaju teme da ne bi doslo do menjanja.
Izmena: MUP RS sam upravo kontaktirao.
Ralicu - i ostali - ako je jos neko dobio - javite mi... Ja razmisljam sve ovo lepo da upakujem i posaljem drugom okruznom javnom.
Stoga i moderatore bih zamolio da zakljucaju teme da ne bi doslo do menjanja.
Izmena: MUP RS sam upravo kontaktirao.
vidi mozes samo da pusis.To je jedno,drugo znas uplasio sam se tako jako da evo drma mi se desno jajice.Ajde bre glodaru dodji pa mozes cak zajedno sa IRalic-em da se nadjemo negde da se posibamo i da vas zgazim azurce marsejske.yankeesi sta je bilo 98 kad smo vam spalili zastavu u Sochaux-u i kad ste bili izbodeni od BSN na Raiu.
Zato se ne javljaj.
A molim te postedi me tih gluposti isfolirani zutacu a da volis latinski
Per nucleo est grukleo huist rastola. Eto tako jako popularan jezik kojim govori 90%^ stanovnistava....kakav engleski,nemacki....to je smesno

A molim te postedi me tih gluposti isfolirani zutacu a da volis latinski
Per nucleo est grukleo huist rastola. Eto tako jako popularan jezik kojim govori 90%^ stanovnistava....kakav engleski,nemacki....to je smesno
Želim i ja kažem svoje mišljenje,a to je da se ponašanje PSG_BG ne moze prepisati njegovim godinama odnosno generaciji jer se tako mnogi mogu uvrediti kao i ja.Imam 17 godina i uvek najpre pročitam pravila foruma i poštujem ih.Istina je takva da se ovaj forum mnogo promenio u poslednja dva meseca.
Pozdrav
Pozdrav

Izuzecima svaka cast. I tim izuzecima zelim u zivotu sve najbolje.gavra wrote:Želim i ja kažem svoje mišljenje,a to je da se ponašanje PSG_BG ne moze prepisati njegovim godinama odnosno generaciji jer se tako mnogi mogu uvrediti kao i ja.Imam 17 godina i uvek najpre pročitam pravila foruma i poštujem ih.Istina je takva da se ovaj forum mnogo promenio u poslednja dva meseca.
Pozdrav
Ja sam PSG najveci fan i navijac istog.I ja sam merodavan da procenim.Kazem retardiran je i to je tako. A ti si foler koji pise u lokaciju japanskim znakovima tako da se ti decko iz posta u post ukopavas.
@Iralic
Vidi decko da ti cika PSG beograd nesto objasni.Koji si ti kurac da ucenjujes i govoris ko treba da se banuje a ko ne i jos to ucenjujes kao nekim izdrkotinama tipa Ako ne bude to i to ja idem sa foruma.PA idi ko te je*be necemo sad svi plakati i sl. A ako si vec veliki posetilac ovog foruma i prvi u bulji aleka da mu se cepis ako si toliko aktivan ovde ajde reci sad sto ti nije alek dao opciju moderatora a mozes da uredjujes forum,pa da i banujes?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozda nema poverenja u tebe,mozda je sebican...no to ostavljam njemu da brine ali ti si se mnogo opustio. Oces da odemo na pivo i avalu i da se opustimo malo, mozda bocnemo i koju fuficu usput.
@Iralic
Vidi decko da ti cika PSG beograd nesto objasni.Koji si ti kurac da ucenjujes i govoris ko treba da se banuje a ko ne i jos to ucenjujes kao nekim izdrkotinama tipa Ako ne bude to i to ja idem sa foruma.PA idi ko te je*be necemo sad svi plakati i sl. A ako si vec veliki posetilac ovog foruma i prvi u bulji aleka da mu se cepis ako si toliko aktivan ovde ajde reci sad sto ti nije alek dao opciju moderatora a mozes da uredjujes forum,pa da i banujes?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozda nema poverenja u tebe,mozda je sebican...no to ostavljam njemu da brine ali ti si se mnogo opustio. Oces da odemo na pivo i avalu i da se opustimo malo, mozda bocnemo i koju fuficu usput.
1. Mozes ti da budes navijac koga hoces - ali to nema nikakvog uticaja na tvoju kompetentnost da procenjujes nesto.
2. Grad gde sada zivim se tako pise - kad ti budes pisao Belgrade ili Beogurado ili ne znam na kom jeziku Beograd tad cu i ja napisati Tokio ili Tokyo - iako ni jedno ni drugo nije pravilan izgovor 東京-a
3. Moderatora ne treba beskonacno. Ima ih dovoljno.
A ko je vredniji kao osoba na forumu izmedju tebe i iralica... iralic je na ovom forumu NEKO a ti.. ne vredis ni zizljiva graska.
A i uostalom - zasluzio si debelo CRVENI karton.
2. Grad gde sada zivim se tako pise - kad ti budes pisao Belgrade ili Beogurado ili ne znam na kom jeziku Beograd tad cu i ja napisati Tokio ili Tokyo - iako ni jedno ni drugo nije pravilan izgovor 東京-a
3. Moderatora ne treba beskonacno. Ima ih dovoljno.
A ko je vredniji kao osoba na forumu izmedju tebe i iralica... iralic je na ovom forumu NEKO a ti.. ne vredis ni zizljiva graska.
A i uostalom - zasluzio si debelo CRVENI karton.
Mozda ja dobijem crveni u nekom minutu,ali ce se utakmica zavrsiti i jednom cete i vi izaci sa terena a tada smo jednaki.Ti si zasluzio mali moj debele batine. Mene bi bilo sramota da sam neko na forumu gde ima 5 ljudi i jedan mod. A ovo sto pise 600 registrovanih je smesno jel nema ni 10 da ostavi poruke.Ma i ja budala se sa tobom retardom objasnjavam.Velicina je prestati sa budalom pricati,tako da ja sa tobom prestajkem da pricam.TIme cu pokazati da sam za tebe svemir,filadelfija,nedostizno