@crazy biker...ajde baci neke sličke tog low racera pošto sam bio na njihovom sajtu i vidim samo trajkove. Jel može to bez tih točkova pa da izađe malo jevtinije. Mislim spreman sam da dam oko 250 do 300 eura za izvaren ram spreman za farbu. Sam ću ja da upletem obručeve i nable...

. E a to što kažeš da nemaš vremena pa tek kada kreneš videćeš koliko si u pravu. Ja sam bacio na papir neke stvari i organizovao se. Pozvao telefonom majstore za peskiranje, plastificiranje i montažu šoljica i kojekakvih zezalica na bajs zato što nemam sav alat, i dogovorio se kad da dođem. Inače jedini ljudi sa kojima vredi nešto popričati su serviseri bicikala (mislim na one stare proverene koji znaju svoj posao do u tančine). Organizovao sam se da sve bude u periodu od 4 dana (ovo je trajalo toliko samo zato što nemam kola

). Nisam se viđao sa devojkom 4 dana i bio sam na godišnjem odmoru tako da sam pregrmeo najgore. Posle idu lakše stvari, a onda pred kraj dođu sitnice koje se najduže razvuku. Ali kad završiš......IIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAA
Stoji mi bajs u sobi pa kad ga pogledam.........poludeo bih da ga nemam...

. Lepe smo kilometre prešli i samo neka potraju ovi lepi dani. Sad je najlepše voziti.